Ha a rendőrség helyszíni bírságot szab ki mondjuk 20ezer ft értékbe, akkor azt hány nap alatt lehet letölteni a börtönben?
Figyelt kérdés
Tehát a konkrét kérdés az lenne,hogy egy nap a börtönben hány forintnak felel meg kb..2012. júl. 18. 00:41
1/6 anonim válasza:
Hallod ne kérdéseket írogass ki ide hanem hozzad már azt a q pénzt, különben is nemmegmondtam hogy nemképen WC-ket lopkodni,na igyekezz.
3/6 A kérdező kommentje:
Ez biztos? Valami linket tudnál küldeni?
2012. júl. 20. 10:02
4/6 handibundi válasza:
Ledolgozhatod 5000ft / 6óra közérdekű munka,miért ülnéd le?
1nap 2500ft ha leülőd
5/6 anonim válasza:
Nem linkelek én semmit, szabálysértési elzárásra nem egy embert vittem, és 1000Ft/nap-ban határozzák meg.
6/6 anonim válasza:
Asszem az ilyen autósoknál, ha nem voltál bekötve, nem indexeltél stb.. akkor 5000ft, de nem biztos. A szabálysértési az 1000ft/ nap, de ha kapod a papírt majd arra úgyis le lesz írva. A közmunkát csináld inkább, 5000 ft megy le 1 nap alatt és csak 6 órás a munkaidő, börtönben meg egész nap ott pusztulhatsz 0-24 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!