Oliverkahn1 kérdése:
Mi kell ahhoz, hogy börtönőr lehessek milyen iskola satöbbi?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 15:07
1/5 AdamLeBron válasza:
Érettségi. Szoktak hirdetni ilyen állást és csak ennyi az elvárás. Keresd fel a helyi börtönt, hátha van státusz.
2/5 anonim válasza:
ha már felvettek állományba akkor fog az illetékes börtön beiskolázni! Érettségi a minimum, hogy felvegyenek. És nem nagyon találni ilyen hirdetéseket, hanem valóban keresd fel a hozzád legközelebbi intézetet és érdeklődj.
3/5 A kérdező kommentje:
És ha katonának tanultam akkor kell még valami plusz ??
2012. júl. 9. 23:20
4/5 anonim válasza:
kell, a tanfolyam a bvop szervezésében! Nem sok idő, és nem is nehéz - de kötelező!
5/5 anonim válasza:
orvosi, pszichológiai és fizikai alkalmasság. Lesz egy elbeszélgetésed is az intézmény vezetőjével... Meg egy rakat papírt ki kell töltened. Én is most jelentkeztem szegedre. Ha ezeken megfeleltél, akkor 3 hónapnyi tanulás jön Budapesten. Ezután rakhatnak szolgálatba. És még annyi, hogy onnantól kezdve ha elmész kirándulni vagy valami hasonló... Mindent előre le kell jelenteni. Mert ha nekik közbejön valami és nem vagy elérhető, akkor parancsmegtagadásnak minősül (a késés is annak minősül) és hadbíróság elé állítanak. Az pedig nem hangzik valami jól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!