Én azért lennék rendőr, hogy az embereket védjem. A közrendvédelmi tiszteknek mennyi a fizetésük?
Figyelt kérdés
most nézegettem, és undorodva láttam a sok gyilkost interneten, hogy milyen dolgok történnek, és az, hogy ezektől a vadállatoktól megvédjem a jó embereket motiválna arra, hogy rendőr legyek.szerintem a rendőröket is ez, amit írtam, motiválta arra, hogy rendőrök legyenek.persze a pénz is fontos.mennyit keresnek a tisztek Magyarországon?2012. júl. 5. 17:56
1/7 anonim válasza:
Nem buli ez a hozzáállás, z jaj embereket védem, de mennyi a fizetés?
Jobb lett volna ha szimplán rákérdezel, h mennyi a fizetés?
Egyébként beosztásától függ.
2/7 anonim válasza:
Ez nagyon szép, hogy védeni szeretnéd az embereket, én minden rendőrt, tűzoltót, orvost, mentőst becsülök és tisztelek ezért. Viszont ha ezt a pályát választod, készülj fel rá, hogy ebben az országban még jó ideig nem fogsz semmilyen megbecsülést, elismerést kapni, és nem fogják megfizetni a munkádat sajnos. :/ Ehhez manapság több kell, mint elhivatottság, főleg, hogy a kormány egyre jobban ellenőrzi a rendvédelmiseket még a magánéletükben is.
3/7 anonim válasza:
Ha az embereket akarod védeni, inkább tűzoltónak menj.
4/7 anonim válasza:
tudod az élet nem film. Nem te lennél a magányos csáknoriszos melgibzonos zsaru itthon. Azt tennéd amit ukászba kapsz, vagy repülnél és pont. Legyél tűzoltó, vagy mentős. Őket sem fizetik, veszélyes, már újabban a mentős is, de ők igazán tesznek az emberért. Ezek nem foglalkozások, hanem hivatások! Ha meg van eszed tanulsz és leszel gyerekorvos pl akkor is segíthetsz, ráadásul ők hálásak. Ezt láthatod ha a szemükbe nézel mikor neked köszönhetően meggyógyultak.
5/7 anonim válasza:
Tök jó, hogy senki sem válaszol a kérdésre csak a saját butaságát szajkózza.
6/7 anonim válasza:
A tiszteknek (hadnagytól) kb nettó 140 000 forint a kezdőfizetése havonta. Főtiszteknek (őrnagytól) már jóval több, minimum 200 000 nettó, de ez függ beosztástól, osztálytól, várostól, stb...
Remélem, segítettem!
7/7 anonim válasza:
Az, hogy közrendvédelmi tiszt egy nagyon tág fogalom, mivel közrendvédelmi szolgálati ágon nagyon sokféle beosztás létezik. Téged a kezdő tiszti fizetés érdekel. Egy frissen végzett tiszt 170-180 e. Ft-t kap plusz pótlékok. A legalacsonyabb közrendes tiszti beosztás a váltásparancsnok. Ez kapitányságonként eltérő mert valahol tiszthelyettes is betöltheti ezt a munkakört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!