Mi kell ahhoz, hogy rendőr legyek?
Még van egy évem az érettségiig és fel akarom mérni a terepet, hogy mihez mi kell stb:D Sztem egy rendőr mindig kap munkát még nem láttam munkanélküli rendőrt ezért is szeretném ezt a lehetőséget is átgondolni.
Egy rendőrtiszti fősulira mi kell?
És ha nem fősulira mennék csak ilyenokj-s szerű képzésre oda mi kell?
Abban egyetértek, hogy mindenki a saját szakmájára panaszkodik, mert ő ténylegesen belelát a helyzetbe.
Az is lehet, fogy jól megfizetik a szakácsot, pl hajókon stb, de ott gyakran szolgaként tekintenek rájuk a "vendégek" plusz sok helyen a magyar szakmunkásoknak fele annyit(de sokszor kevesebbet) adnak, mint németnek, angolnak, franciának stb.
No, meg azért sokkal több tapasztalatom van a szakmával kapcsolatban, a bátyám szakács, a kereszttesóm és az unoka tesóm is megszerezte róla apapírt. Ők is mondták, hogy inkább keresnek mást. Az egyik Németben hentes, a másik meg a gépész szakmájában helyezkedett el.
Egyedül akkor érdemes ez a szakma, ha vannak kapcsolatok.
Például apukád, bátyád, vagy valamelyik rokonod egy étterem tulajdonos vagy hasonló vendéglátó egységben dolgozik. Jó azért vannak előnyei is, a nők tetemes %-a szereti ha egy pasi jól tud főzni. Meg azt is mondhatod, hogy "egyenruhás" vagy ;D, de még akadnak ilyen dolgok.
Hát rendőrnek túl sok ész nem kell. Legyél nagyon szemétláda, soha ne legyél ott, amikor szükség lenne rád, legyél korrupt és gerinctelen.
Ha magadra ismertél, a rendőrség csak téged vár!
Érettségi biztos, hogy kell. Aztán utána rendőr akadémiára kell menned, ott meg megtanítanak téged, hogy hogyan kapj el bűnözőket, stb.
De a helyedben NNI - s lennék. :D Százszor érdekesebbnek tartom az Ő munkájukat, de a rendőrökét sem becsülöm le (annyira).
(19 - es válaszíró vagyok)
Amúgy meg remélem nem korruptkodni mész. :D
Ha nem jön be nekem az a pálya, amit kiterveztem magamnak, akkor a rendőrséghez akarok jelentkezni, mert van egy olyan hülye álmom, hogy meg akarom védeni a világot, bizonyítani, hogy van vér a pucámban (mert sokan nem hisznek bennem, gyávának tartanak).
Amúgy találtam tananyagot, ami lehet, hogy segítségedre tud szolgálni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!