Láttam, hogy egy apróhirdetéses oldalon az én képeimmel üzletelnek. Ha meg van a címe az illetőnek, ezért feljelenthetem?
Köszönöm,hogy ezt leírtad,legalább nem csináltam magamból hülyét!:)
Akit átvágott majd feljelenti,vagy nem.Akkor ez már nem az én problémám.
A sértett a kérdező. Ő árul valamit, reklámozza képekkel. Valaki ellopta a "reklámját", és a saját céljaira használja. Ez az eredeti képtulajdonos reklámjának hátrányba hozása, vagyis mindenképpen visszaélés.
Ha a kérdező bizonyítani tudja, hogy ebből valós kára keletkezik, feljelentheti az illetőt.
Ha pusztán a lopás miatt tesz feljelentést, elvileg az is megáll, de az ügy jelentéktelensége miatt senki nem fog foglalkozni vele.
én úgy gondolom, hogy a jóhírét sérti meg, hogyha hirdeti a ruhát, átveszi apénzt, becsapja a vevőt.
Ezután Kérdezővel az azonos fotók miatt már nem fog szóba állni, mivel azt hiszi, hogy ő verte át.
Nem hinném, hogy bizonyítható lenne, hogy mennyien legyintenek a fotók láttán, hogy "megint az a csaló hirdet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!