Egy közrendvédelmi tiszt szokott élesben részt venni a bűnüldözésben? Bevetésen szokott részt venni?
Attól függ. Egyébként általában ügyeletes tisztek, és bent ülnek, de ha váltásparancsnoki beosztásba kerülnek ők is mennek ki. Ja és persze minden függ attól hol vagy beosztva.
Érdekesnek érdekes, én mondjuk nem vállalnám, minden ügyefogyott beosztott hülyeségért őt veszik elő először. Ő az aki megy a szőnyeg szélére a beosztottal együtt!
Fizikai felmérő pedig minden utolsó utcai kisrendőrnek és a legmagasabb parancsnoki beosztásban levőnek is kell, alapfeltétele a szakmának, nem csak a közrendes tisztek kiváltsága. :)) Fegyverről nem is beszélve, minden egyes állományban levő tisztnek, zászlósnak, tiszthelyettesnek
van fegyvere, (még az országos főkapitánynak is) onnantól kezdve, hogy felszerel, egészen addig míg el nem hagyja valahogy a testületet.
Elsőnek Big Like! :)) De azért ne feledkezzünk meg a miss tiszt kisasszonyokról sem, akik a tiszthelyettes fiúkat veszik kezelésbe! :)) (itt is tisztelet a kivételnek)
Hát igen, úgy látszik nem csak én tapasztalom meg az összes kolléga ismerős, h a kolleginám szeretnék térdelni.
Nehezemre esik kimondani, h tisztelet a kivételnek, mert szerintem nincs olyan.
Amúgy a második, amire kíváncsi voltál leírta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!