Miért kell mindenkinek elismerni a zsidók igazát? Miért kell mindenkinek Izráel s€ggét nyalni?
"A trianoni katasztrófa sincsen ráerőltetve mondjuk az argentinokra hogy emlékezzenek meg! MIÉRT?!?!?!"
Nem kellett volna zsidót irtanotok, s akkor most nem lenne mire megemlékezni. Ilyen egyszerű ez, icipici nyilas bunkókám!
"A zsidók szépek és jók. A zsidók ártatlan kis báránykák, még a légynek sem ártanak. A palesztinok a mocskos rohadt terroristák. A magyarok és a németek a két legszörnyűbb nép akik kipusztítottak 6 millió zsidót. Aki kutatni meri a holokausztot az antiszemita. Az antiszemitának nincs helye ebben a szép új demokratikus kapitalista rendszerben. A zsidókat TILOS kritizálni. A zsidókkal muszáj egyetérteni. A zsidóknak kárpótlást kell fizetni. Aki ez ellen szól az egy velejéig romlott, ordas félelemkeltő eszméket valló utolsó antiszemita gazember. Aki a saját hazájában a saját nemzetét tartja mindennél fontosabbnak az egy rohadt náci. Aki ki meri mondani hogy a zsidók ott vannak minden kulcspozícióban az egy fasiszta gonosz emberállat..... ÁÁÁÁÁÁ"
Túl hosszan cifrázod, nyilaska. Legközelebb elég lesz egy sor "Félanalfabéta nyilamagyar bunkó vagyok!", abból is megértjük, s nem kell olyan hosszan fáradozva ugyanezt bizonygatnod körülírással.
A kérdésedre a választ már megadták: mert náluk van a pénz és a hatalom. És ugye mindig annak van igaza...
A másik dolog, ez az állantó holokausztozás. Szerintem nem veszik észre/nem akarják észrevenni, hogy a kevesebb néha több. Engem pl. személy szerint gimnazista koromban (5-10 éve) még mélyen megérintett a holokauszt. Ekkor még volt ÉVI EGY EMLÉKNAPJA, ekkor beszélgettünk róla a suliban, filmet néztünk róla, stb. Az utóbbi néhány évben azonban évi 365 nap szól a holokausztról, nincs olyan nap, hogy valamelyik csatornán ne menne valami róla. Megjelent a holokauszttagadás, mint jogi fogalom börtönbüntetéssel sújtva... édes istenem, hova lehet még süllyedni ezzel kapcsolatban? Sajnos azt kell mondjam, hogy a holokausztozás IPARÁGGÁ fejlődött, és már réges rég nem arról szól, amiről kellene.
Ezek a kérdések már bennem is felmerültek. Kérdező, teljesen azonosulni tudok veled.
Hány generáció született már azóta?? Én most 22 vagyok. Mi közöm ahhoz, ami akkor volt?
Nem a mi korunk, nem a mi problémáink, nem a mi hibáink voltak. Lépjünk végre tovább!
Gyászoljuk inkább Trianont. Nekem ez fáj!!!
Az őseim 1000 évig Erdélyben éltek. Ma pedig ha a lábamat betenném a szülőföldjükre, csak egy betolakodó lennék.
A haza elvesztése legalább olyan rossz, mint a holokauszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!