Hogyan lehet bekerülni a TEK-be magyarországon?
Figyelt kérdés
Ez a magyar terrorelhárítási szervezet.2012. máj. 7. 10:54
1/16 anonim válasza:
bejelentés alapján...elfognak...és már ott is vagy!
2/16 anonim válasza:
2 év rendőri szolgálat után jelentkezhetsz a TEK-nél. Nagyon kemény fizikai, pszichikai eü alkalmasság után kerülhetsz be. Egy minimális gerinc rendellenesség már kizárja a felvételt. A pszichikai nem csak tesztből áll, hanem stresszhelyzetben is felmérnek élőben.
Miért akarsz oda menni?
3/16 anonim válasza:
Úgy hallottam, hogy a Sky Europe rendszeresíti az éjszakai kamionos járatait a TEK-be :)
4/16 anonim válasza:
A Magyar Gárdába nehezebb bekerülni, mint oda...
6/16 anonim válasza:
Már száz meg száz ilyen kérdés van.
Hány évesek vagytok ti, kérdezők?
Elhiszem, hogy nagyon tetszik nektek, amikor ordítva rontanak rá a kemény bűnözőkre, de nem úgy működik, hogy gondolsz egyet és TEK-es leszel, mert keménykedni akarsz.
7/16 Editte válasza:
Hali:)
"....TEK-be magyarországon?"
Nagyon jó, az első lépést már meg is tetted, a TEK nagybetű Magyarország kisbetű!:)
8/16 anonim válasza:
Kb 16 éves lehet a kérdező és fingja nincs ezekről,legalább utána nézne GOOOOOOOOOOOOOOOOGLE.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális hozzászólásokat és nem 16 vagyok te szerencsétlen előítéletes barom hanem 30 de azért köszi még a te nyomorék válaszodat is.
2012. máj. 11. 12:14
10/16 A kérdező kommentje:
A második válaszadónak válaszolnék: nem feltétlenül akarok odakerülni csak most elég nagy a felhajtás körülöttük és kíváncsi voltam, hogy macskajancsikból áll-e a bagázs vagy van valami kemény mag is.
2012. máj. 11. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!