Csak szerintem eltúlzottak és feleslegesek a hatóság kivonulásai?
Pl. egy mai hír:
Nem lett volna elég, ha egy helyszínelő rendőr kiszáll, felveszi a jegyzőkönyvet, és intézkedik a forgalom zavartalanságának visszaállításában?
Ehelyett "Több rendőrautó és tűzoltóautó érkezett a helyszínre", mentőautó is, pedig sérülés nem történt, pótlóbuszok jártak... kész téboly volt az egész!
Gyors helyszínelés és lelökdösni a kisteherautót a sínről. Ennyi. Ehelyett vagy 20-25 ember tök feleslegesen "dolgozott" az ügyön.
És ez csak egy példa. Számtalan ilyet látni. A Nyugati téren is mikor elfüstölt egy vezeték a metróalagútban, a város összes tűzoltóautója megszállta a teret. Alig néhány percet voltak kint. Nyilván az ügyeletes bkv-sok megoldották mire kiérkezett a hatóság..
# 5/10 Időpont 04-27 10:01
Még annyit, hogy a kommentedből nem kis személyes érzelem és düh árad...mondhatni biztosra veszem, hogy veled történt már hasonló. Kérdem én! Nem volt elsősegély ládád vagy lejárt? Kiégett az egyik izzó a lámpádban? A gumijaid kopottak?Nem voltál bekötve?A házikedvenced nem szállító boxban volt, hanem hátul szabadon rohangálhatott? a 14 év alatti gyerekednek nem volt biztonsági ülése vagy magasítója? Hát akkor persze hogy meg fog büntetni apám!
Kedves utolsó!
Valóban akad személyes problémám is és természetesen külsőleg megfigyelhető dolgokat is hoztam fel. Rengeteg rendőr van az utakon, már herótom van tőlük. Nem értem mi a francért olyan fontos hogy legyen mentőláda a kocsiban?? már ezért büntetnek, meg ha nincs bekötve, az övem, véletlenül elfelejtem, akkor fizessek 40 ezret? Ez FELHÁBORÍTÓ!! Büntetni azt tudnak, kiülnek az út szélére és fényképeznek, aztán megbas.znak 60 ezer forintra ha a várostáblánál egy tizessel léped át a sebességkorlátozást. Bezzeg arra nem képesek a rendőrök hogy nyomozzanak lopási ügyekben, amikor több száz ezer, sőt több milliós kárt okoznak a szemétládák. A büntetés az nagyon megy, rá vannak kattanva a kocsikra. Úgyhogy ne okoskodj itt nekem utolsó hogy én csak saját dühömből mondok ilyeneket, mert sokan így vannak a rendőrökkel mint én. És ami az orvosokat illeti az is személyes tapasztalat, 2 millióért egy gerincműtét ami még csak nem is biztos hogy beválik?? Szemétség.
Lszrom mit csinálnak, hagyjon békén a hatóság!
Ha gondom lesz, majd megoldom magam. Pá, kaja a hűtőben!
# 12/13 Időpont tegnap 22:31
" Nem értem mi a francért olyan fontos hogy legyen mentőláda a kocsiban??"
Ha karambolózol és a gyereked szétvágja a karját a berepülő szilánkoktól,akkor biztos jól fog jönni hogy a segítséget nyújtani autósnál sem lesz mentődoboz ládika...., hogy legalább egy gézzel és némi kötszerrel nyomókötést alkalmazva csillapítsa a vérzést, amíg a mentő ki nem ér....más esetben lehet el is vérezne...
"meg ha nincs bekötve, az övem, véletlenül elfelejtem", Bízzunk benne, hogy levegőt nem fogsz elfelejteni venni.
" kiülnek az út szélére és fényképeznek"
Esetleg helikopterből lőjjenek a gyorshajtókra? NEm rossz ötlet....
"aztán megbas.znak 60 ezer forintra ha a várostáblánál egy tizessel léped át a sebességkorlátozást."
A szabály az szabály. Aki nem hajlandó betartani annak büntetés jár. Már a kisgyereket is arra tanítja az anyja, hogy lopni,verekedni nem szabad, mert máskülönben büntetés jár érte. A gyereket sarokba állítják vagy szoba fogság, felnőttnek pénzbüntetés vagy börtön...HA neked ez nem tetszik ajánlom neked Észak Koreát...
"Bezzeg arra nem képesek a rendőrök hogy nyomozzanak lopási ügyekben, amikor több száz ezer, sőt több milliós kárt okoznak a szemétládák."
Akkor spontán,hasra ütve mondom, hogy az elmúlt egy hónapban nem néztél sem híradót és nem olvastál újságot (újság pl. Magyar Nemzet)
5 értékes, közte Szinyei Merse Pál-Vadregényes táj c. festményét lopták el. Az 5 képből már 4-et megtaláltak.
" A büntetés az nagyon megy,..."
Mint mondtam már a 3 éves gyereket is büntetik,ha olyat csinál amit nem szabad....
" 2 millióért egy gerincműtét ami még csak nem is biztos hogy beválik?? Szemétség."
Tudod...egy dolog biztos amióta világ a világ...az pedig nem más mint a halál. Nekem is azt mondták, hogy kinövöm az asthmámat max 16 éves koromig....most 24 vagyok és jelentem még mindig meg van...ez van. Tudni kell elfogadni a dolgokat és méltóságteljesen,felnőtten viselkedni. Hisztizni a legkönnyebb, az tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!