Mit szóltok Budaházy letartóztatásához?
Figyelt kérdés
Sztem megint el fogják engedni,bár a mostani vád:terrorizmus.2009. jún. 18. 15:23
1/16 anonim válasza:
Ha bűnös ítéljék el. Bár akkor mártírt csinálnának belőle.
2/16 anonim válasza:
Már korábban se kellett volna kiengedni az a s*ggfejet. De sajnos ez a "független magyar bíróságon" múlik, ami leginkább a tisztességtől és a józan észtől független.
3/16 anonim válasza:
Majd kap pénzbüntetést gondolom. Tipikus kirakat-tüntető a toroczkaival együtt. 2 tüntetés között meg valami jól menő vállalkozásban tömik a zsebüket.
4/16 anonim válasza:
Én speciel örülök. Ez egy kretén! És ezek után mondják, hogy az MSZP felbérelt emberei szítják mindig a hangulatot, hogy balhé legyen! Pedig pont ez a kretén szidja, úgyhogy még az MSZP sem kell ehhez!
5/16 anonim válasza:
na azért ez nem olyan fehér és fekete + egyszer hallgattam hosszabban, és annyira talán mégse kretén az az ember.
Hát h az éppen aktuális politika rendőrsége pedig mit miképpen állít be, az meg egy ismét más kérdés.
6/16 anonim válasza:
Azért akárhogyan is legyen, ez a terrorizmus vád sztem finoman szólva is nevetséges.
8/16 anonim válasza:
Szerintem Budaházy Gyurit ebből a vádból senki nem fogja kimosdatni:( Se Morvai, se a jogvédők...
Egyébként a "terrorizmus" vádja szerintem is nevetséges.
10/16 anonim válasza:
Kicsit gyanús a dolog Épeszű terrorista nem tartja otthon a munka eszközeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!