Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Zsanett- ügy? Kinek hisztek?

Zsanett- ügy? Kinek hisztek?

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 10:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%
Nem sokat tudok az esetről,de mélyen felháborítónak tartom azt a mondatot ami előbb itt elhangzott " a mai rendőrökből ki is nézem " szégyen gyalázat,nem bűnözők hanem emberek akiknek szigorú erkölcs van előírva,az a kis k.rva meg csak feltűnési viszketegsége van,és ha már megerőszakolják,lennének olyan hülyék h a sperma nyomokat mindenhova....hadd legyen bizonyíték?....gondolkozzunk emberek egy kicsit...
2009. jún. 21. 15:24
 12/17 anonim ***** válasza:
62%

15:24-es !!

Rendben van , ám legyen, gondolkkozzunk!

Ha nem történt szex, akkor mégis elő kerül aza verzió, hog yreggeli elosztáson csapatépítési célokból közös maszturbáció van náluk ? Vagy milyen egyéb okot tudsz?

Vagy rendőr vagy, vagy pedig nagyon naiv, ezektől az erkölcs meg a tisztesség olyan messze áll, mint tyúktól az ABC kb. Egyébként mesélj, hol élsz ?

De várom a gondolatmenetedet a spermával kapcsölatban!

2009. jún. 21. 15:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Én ismerem az egyik srácot. A légynek sem tudna ártani. És valljuk be őszintén az oké, hogy két embernek nincs esze, de hogy ötből egynek se legyen, és ne szóljon, hogy héé ezt azért nem kéne, ez számomra elég hihetetlen.

Elképzelhetőnek tartom, hogy történt valami, de nem erőszak. Lehet a kiscsajnak tényleg megtetszett az egyik fiú, és felfújta az ügyet, mert az nem akart tőle semmit egy kis enytyem-penytyemen kivül.

De ha jól megnézitek mindenki melett állnak bizonyitékok. Csak sajnos ezek szembe is állnak egymással.

Azért az elég érdekes, hogy a Zsanettet vizsgáló arab nőgyógyász szakértői véleményét nem tartották valósnak és ezt az orvos később be is ismerte és azzal védekezett, hogy a több tiz éves prakszisa alatt nem látott még nemi erőszakra utáló nyomokat. Na ez mese.

Mindezek ellenére úgy gondolom, ha itt valaki nem áll elő az igaz történettel, nem fognak dűlőre jutni a felek.

2009. júl. 13. 16:12
 14/17 anonim ***** válasza:
29%
Szívesen mondanék elméletet a nyomokkal kapcsolatban,de nem annyira ismerem az esetet,és igen talált , rendőrnek készülök,és tudom milyen magas az erkölcs ebben a szakmában,de ebből arra következtetek h te még rendőrt max csak út szélén láttál állni ,ismerni egyet se, te tipikus az az ember vagy aki azt gondolja a rendőr a magyar ember ellensége,ők nem emberek! ez nem így van! és teljesen igazat adok az előttem szólónak : lehet h egy hülye...mert lehet h "át csúszott a szitán" de h 6an?...
2009. júl. 30. 14:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Azért ennyi idő után kiváncsi vagyok hogy még mindig miért tart ki az igaza mellett ha már egyszer ugyis veszett ügyről van szó.
2010. márc. 18. 09:52
 16/17 anonim válasza:
56%

Én a ZSanettnek hiszek!

Azt hogyan magyarázták ki,hogy ugye megállították a lányt,iratai hiányában a lakására kísérték,mert az ugye bebizonyosodott h jártak a lakásnál....érdekes....

Nem tudom mikor volt ez divat,hogy haza kísérnek....helyette helyszínen úgy megbirságolnak,hogy te csak kammilázol...!!!

aztán az idővel se tudtak elszmolni...

ez a story kb 2 éven belül megfog bukni....

valamelyik rendőr exnője köpni fog,biztooos vagyok benne-ha csak azt is el nem tusolják!

2012. jún. 21. 07:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Az ügyet tegnap lezárták, a rendőröket felmentették, Zsanett ellen, folytatódni fog a hamis vád.

hehe

2012. jún. 21. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!