A kommandósok milyenek magánemberként? Otthon is "kemény legények"?
Tetro! Mi akadályozott meg abban, hogy ezt már először is leírd? Attól, hogy a kivétel próbára teszi a szabályt, (nem tudom mennyi kommandós lány van általánosan, úgy tippelem 100-ból egy) nem jelenti azt, hogy a többi aki férfi, az nem férfias otthon is, de legyen is az! Elvégre nem azért áll szóba egy nő kommandóssal, mert azt szeretné, hogy egy házimamusszal éljen együtt! Legalábbis egy találó idézet szerint:
" A nők nem szeretik sem a bólogató kiskutyákat, sem az ordítozó majmokat. A nők azt szeretik, ha csendben lépked mellettük a Tigris." Ezzel Én maximálisan egyetértek!:)
Kedves Kérdező!:)
A kérdéseddel nem volt semmi gond, igenis sokan szeretnék tudni, hogy egy ilyen szakma, milyen embert követel. Nagyon kevés olyan ember van, aki személyesen ismer "kommandóst". Általában ha épeszű, akkor nem reklámozza, hogy Ő az. Ha meg igen, háááát....nem is tudom! Nem véletlenül van rajtuk mindig a csősál, ami a saját védelmüket szolgálja.
Azt már régen megtanultam: ne azt nézd, hogy mit mond, hanem hogy ki mondja!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!