Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Férfiként hosszú haj viselését...

Férfiként hosszú haj viselését megengedik a rendőrségnél?

Figyelt kérdés

Amiről neten utánaolvasással megtudtam csak annyi hogy ne takarja a ruházaton a rendfokozati jelölést. De ettől még pl egy derékig érő hajú férfi lehet rendőr?

habár a tippem az hogy nem mert soha életemben nem láttam hosszú hajú rendőrt.

2012. jan. 28. 21:34
1 2
 11/18 mustafa33 ***** válasza:
Látom nem érted mit írtam, nem azért mert azt zavarja aki viseli, hanem azért mert az ellenfél ki tudja használni. Ha megragadom a hosszú hajad, azt csinálom veled amit én akarok.
2014. aug. 5. 21:47
 12/18 mustafa33 ***** válasza:
Hogy a szamurájok mit tudtak egyszerre, az csak a holivúdi forgatőkönyv írótól függ. Akár a vívás, nyilazás és karate mellett egyidőben megdugni rötében a legyet is. :-)
2014. aug. 5. 21:49
 13/18 anonim ***** válasza:

"Látom nem érted mit írtam, nem azért mert azt zavarja aki viseli, hanem azért mert az ellenfél ki tudja használni. Ha megragadom a hosszú hajad, azt csinálom veled amit én akarok."

Ennyi erővel ezt csajjal is meg tudod tenni, nekik mégse kötelező röviden tartani. Vagy az övért nem fogják megragadni?

Ami meg a szamurájokat illeti az nem csak forgatókönyv, nekik is hosszú hajuk volt, a kelta harcosoknak is, a vikingeknek is, mégse volt semmi ilyen jellegű gondjuk.

2014. aug. 5. 22:54
 14/18 anonim ***** válasza:

"Ha megragadom a hosszú hajad, azt csinálom veled amit én akarok."

Ha...

2014. aug. 5. 22:55
 15/18 mustafa33 ***** válasza:
Akkor legyél hoszú hajú rendőr. vagy legalább kidobó. :-)
2014. aug. 6. 00:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Történetesen nem 1 méteres hosszú rocker hajra gondoltam, csak 6-7 centisre. És ha elég jó vagy nem fogják pont a hajad elkapni. Velem legalábbis még sose fordult elő, hogy pont a hajam ragadja meg az ellenség. Ha elég profi vagy, akkor nem kerülsz ilyen helyzetbe. De ennyi erővel a füledet is levághatnád, mert azt is el lehet kapni harc közben. :D

De mint mondtam, ennyi erővel a csaj rendőröknek is megragadhatja a támadó a haját úgyhogy FUCK LOGIC a praktikus viselésre.

Plusz:

- Nem mindenkinek áll jól a hosszú haj

(Amikor rövid volt a hajam kb egy csajnak se jöttem be, mert olyan átlagosan néztem ki vele)

- A csajoknak nem jön be, ha alig van a fejeden valami

(Főleg hogy divatban van a hosszabb haj)

2014. aug. 6. 07:11
 17/18 kz1702 válasza:

Csak, hogy egyértelmű legyen:

Az egyenruhás szolgálatot ellátó, vagyis egyenruhás beosztásban lévő rendőrnek pontosan meghatározza a szabályzat, hogy milyen haja lehet. Lényegében csak rövid.

A civil ruhás beosztáshoz nem rendeltek hasonló szabályozást, vagyis semmi nem tiltja a hosszú hajat, legfeljebb a főnök cseszeget és szivat miatta.

2015. márc. 31. 22:35
 18/18 anonim ***** válasza:
OFF: azt én sem értem, hogy majd' minden rendőrnőnek hosszú a haja, nem tartanak tőle, hogy ez egy elég nagy támadási felület? Ráadásul rendszerint csak egy copfba fogják össze fonás nélkül. :-O
2016. aug. 5. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!