Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar. Bűnügyi nyomozó szakára mennyi pont kell? Most alakult az egyetem szóval nincsenek pontok sehol.
Figyelt kérdés
Nehéz annyi pontot elérni?2012. jan. 17. 18:08
11/16 Kicsirizsella válasza:
Sziasztok! Bocsánat hogy ide írok, csak láttam hogy többen írtatok ide, így megkérdezném itt. Mit csinál a pénzügynyomozó, illetve a vám- és jövedékigazgató?
12/16 anonim válasza:
A pénzügyi nyomozó a pénzügyi bűncselekményeket deríti fel, összegyűjti a bizonyítékokat, kihallgatja a tanúkat és a terheltet, majd miután megalapozott gyanút állapít meg a terhelttel szemben, vádemelési javaslatot nyújt be az ügyésznek, aki vagy vádat emel, vagy visszadobja a pénzügyi nyomozóknak a nyomozás folytatására, vagy elveti az ügyet, ha megállapítja, hogy nem történt bűncselekmény, a NAV egyik embere.
13/16 anonim válasza:
A vám- és jövedékigazgató is a NAV egyik embere, de azt nem tudom pontosan, hogy mit csinál. Nagyjából tudom, de nem szeretnék butaságot mondani.
14/16 Kicsirizsella válasza:
Rendben van, köszönöm az információkat. :)
15/16 anonim válasza:
amúgy 402 pont kellett 2011-ben
16/16 anonim válasza:
És a fizikai alkalmasságin kapott pontok beleszámítanak a felvételi pontokba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!