Ezért mekkora büntetést kapna egy átlag polgár?
Játszogatok a GTA-val és azon filózok, a valóságban hány évre csuknának le itt, Magyarországon, ha ellopnék egy rendőrautót és villogva-víjjogva végigdöngetnék a városon (nem okoznék kárt, csak jól szétzilálnám a forgalmat), majd visszavinném ugyanoda (a menetiránnyal szembe hajtva, természetesen :)), ahonnan elhoztam - és ott már várnának a zsaruk.
Azon kívül, hogy valószínűleg laposra vernének a fogdában a pofátlanságért, mire számíthatnék?
én múltkor egy tankkal garázdálkodtam a gta-ban.lőttem mindenre ami mozog illetve elütöttem mindent
azé szerintem minimum halálbüntetés járna ha élőben csinálnám.:D
Nem okoznal? Azzal, hogy jogsi es autovezetesi rutin nelkul a forgalommal szemben akarnal szaguldozni? Ezt meg profi soforok sem feltetlenul tudjak megcsinalni, a hetkozapiak 99%-ban nem, te meg 1000000000%-ban nem. Arrol nem beszelve, hogy ha elkotned a kocsit, szerinted megvarnak a zsaruk, hogy kifurikazd magad es visszavidd a helyere? Jogi tenyallasok kozul miminum a jarmu onkenyes elvetele, kozuti veszelyeztetes, tiltott jarmuvezetes (ha nincs jogsid, marpedig szerintem nincs). Es ez csak akkor ha tenyleg nem okoznal kart, nem utnel el senkit, amit erosen ketlek.
Olvastal arrol a 14 eves kissracrol aki leszurta az iskolatarsat a suli wc-ben a multkor mert abba a videojatekba kepzelte magat amit jatszani szokott? Ra emlekeztetsz! Veszelyesek vagytok mert teljesen elsorvasztja az agyatok es a realitas erzeketek ez a sok hulye videojatek. Menj kirandulni inkabb!
Köszi mindenkinek!
Utolsó: Jócskán elmúltam már 14...:)
Amúgy nem vagyok ám (teljesen) hülye és nem kellene senkit sem annak nézni!:)
A realitás érzék meg relatív. Mi a realitás egy olyan világban, ahol mást sem hallasz, látsz, mint erőszakot, korrupciót és gyűlöletet? A mai világban talán még a "hülye" videójátékok a legkevésbé károsak - összehasonlítva bármelyik médiummal vagy - sok esetben - a való élettel! De nem akarok vitázni, nem ezért tettem fel a kérdést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!