Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Kikérhetem a jegyzőkönyvet?

Kikérhetem a jegyzőkönyvet?

Figyelt kérdés

ha a rendörségen feljelentettek,rá pár napra bemehetek simán is kikérhetem,pontosan mi áll a jegyzőkönyvben?vagy csak ügyvéddel.vagy csak miutan kaptam értesitést a feljelentésről?

Köszönöm a válaszokat!

2011. dec. 15. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
te loptál 2 csokit?
2011. dec. 15. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, már megint kezdi! : )
2011. dec. 15. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Hivd fel a 107-et es kerdezd meg azt, aki felveszi a telefont!
2011. dec. 16. 00:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, gyanusított kérelmére az eljárás során keletkezett iratokat az ügy bármely szakaszában kikérheti és azt 8 napon belül kötelesek átadni.

Sértett a nyomozás iratairól csak akkor kaphat másolatot, ha már megtette a saját vallomását.

Tanú csak a saját vallomását kérheti ki.

1998. évi XIX. törvény (Be.) 70/B. §-a tartalmazza a másolatkészítés szabályait.

[link]

2011. dec. 16. 06:37
 5/6 dizus ***** válasza:
Ha az elkövetés tárgya csoki,akkor zárt ügykezelés van és senki nem kérhet ki iratot csak ha a vádlott már letöltötte a szabadságvesztését!
2011. dec. 16. 08:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem speciális, szerintem azonnal kiadják.
2011. dec. 16. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!