Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerbiai törvények: mit lehet...

Szerbiai törvények: mit lehet olyankor tenni, amikor elvesznek mindenféle okmányt az embertől?

Figyelt kérdés
szabálysértést követtem el,és hétfőn 9re kell mennem a rendőrségre ahol kiszabják a büntetésem,de elvették az összes személyazonositó iratom és az autóm paprjait,és addig nem kapom vissza mig a birság összege nem lesz befizetve igy se haza,se sehová nem tudok elmenni,most itt ragadtam a kislányommal pénz és minden papir nélkül,mit tudnék ilyenkor tenni?
2011. dec. 11. 08:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmit.
2011. dec. 11. 09:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Én mikor legutóbb kint jártam háború volt. A haverom rejtegetett egy üveg bort a kabátja alatt. Mikor meglátták, hogy valami dudorodik azonnal megmotoztak mindkettőnket. Örültünk, hogy nem lőttek tarkón. Szerintem örülj te is. Túl pesszimista vagy.
2011. dec. 11. 09:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Keresd fel a Magyar Követséget vagy egy Konzulátust a közeledben.
2011. dec. 11. 10:39
 4/6 A kérdező kommentje:

ma voltam,és nem értek rá azt mondják majd szerdára menjek vissza...

ilyent megcsinálhat egy ország hogy egy idegen állampolgárnak teljesen elvesznek mindenféle okiratát amin rajta szerepel a neve,teljesen meggátolják abban hogy tudja igazolni személyazonosságát egy apró szabálysértés miatt? ezek szerint igen.

2011. dec. 12. 22:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát én kétlem...

De a fene tudja, nem ismerem a szerbiai törvényeket, se a gyakorlatot.

2011. dec. 13. 11:31
 6/6 anonim ***** válasza:

..."nyugodt" lehetsz,igen, az utódállamokban bármit megtehetnek a magyarokkal! Elvileg persze nem,de gyakorlatilag igen! Ez így van kitalálva! Meg úgy,hogy tényleg nem tehetünk ellene semmit. Mit gondolsz,miért küldtek el a követségről? Hát ezért! El tudod képzelni,hogy a svájci,a svéd,vagy az azerbajdzsáni nagykövet így járjon el az állampolgárával?!?!?! Ja,persze, Te nem tudtad igazolni az állampolgárságodat,a személyazonosságodat!!!...hm!

üdv,és sajnálom,hogy nem tudok hasznosat mondani.

2011. dec. 16. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!