Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért nem tehet semmit a...

Miért nem tehet semmit a rendőrség a randalírozók, a Molotov-koktélokat dobáló állítólag "békés tüntetők" ellen?

Figyelt kérdés
Felháborít, hogy szinte meg van kötve a kezük, már gumilövedéket sem használhatnak! Most is amiket lehetett látni márc.15-én éjszaka, rátámadnak a rendőrökre, köveket, Molotov-koktélokat meg kukákat dobáltak. Max. beviszik és kapnak egy ejnye-bejnyét, aztán elengedik!
2008. márc. 16. 19:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
16%
Na a kurcon aztán csupa értelmes dolgokat lehet olvasni. Hát gratulálok az intelletuális színvonaladhoz. A csürhe gyűjtőközpontja.
2008. márc. 22. 08:52
 12/19 anonim ***** válasza:
60%

Látod, ez az igazi öngől, az impotens hozzáállásotok "nem lehet tenni ellene semmit". Miért ne lehetne? Csak ti beszariak vagytok ahhoz, hogy tegyetek valamit, mi meg nem. Ez a különbség. Az ország, sőt az emberiség szégyene vagytok. Mi egy országot próbálunk megvédeni a rátelepülő férgektől, ti meg magatokat sem tudnátok megvédeni, sem a családotokat. Ha egy 12 éves cigánygyerek a töködhöz nyomja a kést, majd neki is kezdj el papolni baromságokat, hogy nem helyes amit csínál. Hátha tökönszúr :-D

(töketlenebb már úgysem lehetsz)

Remélem érted a párhuzamot, ha nem kár volt szóbaállni veletek.

2008. márc. 22. 11:28
 13/19 A kérdező kommentje:
Látod, csak ehhez értesz! Ingyenélő hangember vagy te is, meg mind akik azt hiszik, ha kimennek az utcára majd fejetetejére áll a világ! Inkább dolgoznátok!
2008. márc. 22. 12:31
 14/19 anonim válasza:
25%
Szerintem akik ma magukra vállalják a tüntető megnevezést, azonosulnak a csőcselékkel. Két évvel ezelőtt ez szerintem nem volt ilyen nyilvánvaló, ezért tudtak akkora tömegeket megmozgatni. Aki ma kimegy az utcára az egy sem "ártatlan tüntető", mert tisztában van azzal, hogy mi lesz a "demonstráció" kimenetele! Lejáratták a tüntetés, a demonstráció "intézményét"! Véleményem szerint azért nem tudnak a rendőrök semmit tenni, mert ma az utolsó randalírozónak is több joga van. Nekünk nincs jogunk a békés élethez? Nekik nincsenek kötelességeik?! Rájuk nem vonatkozik a törvény? Erőszak csak erőszakot szül! Sajnos...
2008. márc. 24. 11:59
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

a kedves kormányunknak sikerült azt a gondolkodást belesulykolni az agyakba,h aki tüntet,az csőcselék???? Csak akkor azt nem értem,miért tarozik a csaőcselélhez pl. az orvos is,akinek igaza van,amiért bezárják a munkahelyét, ami nem mellesleg egy kórház,és mivel bezárják, NEKED kell 100km-t menned,miközben elvérzel, pusz nem látnak el.mert rossz helyre küldtek...stb

Ha ez a szemét kormány nem veszi észre magát,akkor meg kell mutatni neki,h nem kell Mo-nak. Csak tudjátok még az a szomorú,h tisztában van azzal,h tönkreteszi azt,mert nem az az érdeke,h Mo. talpra álljon, mert akkor legalább lenne annyi önkritikája,h félreáll....amit már becsületes látszattal megtehetett róla. Csoda,h nem rázkódik az ország attól, h minden Európai ország rajtunk röhög......

2008. ápr. 21. 13:49
 16/19 anonim ***** válasza:
29%

jó,h a kormáynpárti válaszok 100%ban hasznosak,a többi,pl ebyém 0%

ez is sikeres megmozdulás volt...

2008. máj. 28. 11:21
 17/19 anonim válasza:
20%
Itt az emberek csak azt nem tudják felfogni, hogy baszhatod melyik kormány van hatalmon mert mindegyik szétlopja az országot. Én büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok, legalábbis én ilyen neveltetést kaptam, én bárhol nyíltan felvállalom, és anélkül, hogy macskakövet hajigálnék meg kukákat burogatnék. (ez a komment lesz legjobban lehúzva mert egyik félnek sem nyalom a seggét, majd meglátjátok!) (17/f)
2009. jan. 5. 16:18
 18/19 anonim ***** válasza:
27%
Azt hiszem, elérték céljukat mindazok, akik ennek az országnak a teljes tönkretételét akarták. Mint a hozzászólásokból is kiderül, jóval többen vannak, akik a még próbálkozókat, a még tenni akarókat döngölik földbe. Hát tényleg nem látjátok, mi folyik itt? Már ezreknek nincs munkája karácsony óta. Ezért nem csak a gazdasági válság felelős. Sorra bezárják a kórházakat. Teljesen tönkreteszik az egészségügyet. Az iskolákat. Településeket lehetetlenítenek el. Eladnak mindent, ami magyar, intézményeket, gyárakat, üzemeket, földeket. Eladják alólunk a gázt, mi meg vesszük az oroszoktól, méregdrágán. Teljesen kiszolgáltatnak minket. Nem kell magyar szív, magyar ész. Itt tárt karokkal várunk minden idegent, de megtagadtuk önmagunkat. Először csak - az ominózus december 5-én - a határon túli magyarokat, akiknek egyetlen bűne, hogy Trianonkor "rossz helyen" éltek, aztán már az itt élőket is. Itt már nem lehet magyarnak lenni. A cigány élhet. Jöhetnek a kínaiak, nyaljuk a s..gét Amerikának, itt már bárki tanulhat ingyen, ha nem fehér a bőrszíne és nem magyar anya szülte... Mi a fene kellene még, hogy észhez térjetek????
2009. jan. 5. 17:47
 19/19 anonim ***** válasza:
19%
tudjátok, ebböl a "háborúbol" a kormány és a nácik közül, mi anarchisták és az utcakövekkel dobáló pánkok fognak évekkel mulva kikerülni gyöztesen. Miért? Azert mert régen rájöttünk h felesleges beleszolni a politikába mert az csak rossz lehet.. ésha majd kipusztitjátok egymást, utana mi röhögve felkelünk és beteljesedik régi álmunk!
2009. jún. 7. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!