Erőszakoskodtál már hivatalos személlyel? Hivatalos személy erőszakoskodott már veled?
Más országban nem merne senki kezet emelni a rendőrre!
Külföldön szitává lőnek, ha ilyesmi megfordul a fejedben. Itt sem fognak mindig lefogni, ha fenn áll a lőfegyverhasználat esete, akkor lőni fog.
Megérdemli! Aki hibázik, és nem vállalja a tetteiért a felelősséget, hülyének nézi a rendőrt, veszélybe sodorja, mivel követniük KELL, sőt esetleg más közlekedőt is.
Ennyire nem tisztelni a rendőrt... Mégis mit várt? Jó estét kívánok, tisztelgés, majd elmondja hogy fokozott ellenőrzés céljával tessék megnyugodni, és benne hagyni a motort a sárba!?
Én vállalom a börit, itt vagy kivívod a tiszteletet, vagy hülyének néznek. Ha a kollégám, vagy a saját életem fenyegetve érzem, akkor pedig fegyvert rántok, törvényesen!
Itt helyben nálunk volt egy kolléga, aki ütötte-vágta a lopós Svédeket, és érdekes módon kevesebb lett a bűnözés. Tisztelték, mivel ok nélkül nem bántott senkit, de aki szórakozott vele az megjárta. Azóta másik helyen van.
Undorító dolog, hogy a média nem foglalkozik vele, és egy vezető sincs aki kiállna a beosztottakért. Elszaporodtak a hivatalos személy elleni erőszak bcs-k, sőt ember is halt már meg, vagy sebesült meg emiatt. Egy szó nem esik erről, hogy rendőrt megütni bcs, a segítőjét úgyszintén, és nálunk 8 év járhat érte maximum, ellentétben a nyugati 20-30 évtől.
Úgy könnyű nagypofájúnak lenni meg menőzni h rendőr vki és őt a törvény védi meg ott van stukker meg a gumibot az oldalán, így lehet menőzni.Ismerek olyan embert aki egy senki csicska volt nemállfel volna senkinek ahogy bekerült a rendőrséghez kinyílt a csípálya...
Attól nemkemény a rendőr h bunkózik hanem akkor kemény ha normálisan igazságot szolgáltat,hisz ez a dolga.Az biztos h hivatalos állományba lévő rendőrrel nemérdemes ujjat húzni, nemazért mert ő brucee lee hanem mert a törvény úgyis őt védi.De a valóéletben a rendőr is csak sima ember sőt...Ha engem pl egy megverne akkor mondanám neki h oké biztosúr de h igazságos legyen a dolog akkor amikor nincs egyenruhába jöjjön be a sportcsarnokba és álljon be edzeni hozzánk egy k1 edzésre és ott mutassa meg h mittud :) ennyi tesó
Nagypofájú lennék? Lehet. Én mindenkinek megadom a tiszteletet egyenruhában, kulturált, és szakszerű vagyok. De aki támad, elszalad, üldözteti magát, szórakozik, semmibe néz, azt valamilyen módon megbüntetem. Ki ebből, ki abból tanul. A Svédet hiába bírságolom meg, kiröhög. Aki viszont szórakozik, jogászkodik, vagy csak gyűlöletből sérteget, annál általában a bírság is hatásos.
Nálam tisztelettudó, normális felfogású, nem hanyag ember még nem kapott bírságot. "Amilyen az adj isten olyan a fogadjisten." Mindig ez alapján gondolkodom. Én nem hordom fent az orrom, viszont aki nem tud viselkedni, az ne csodálkozzon, hogy fájni fog valamije a találkozásunk után.
Ha te rendőr lennél, és intézkedned kell ha látsz egy ittas, vezetői engedély nélküli vezetőt, aki elmenekül a törvény elől, veszélybe sodorva téged, mert neked ugye követned kell, illetve másokat a száguldozásával, akkor ezek után nem mondod azt, hogy megérdemel egy olyan taslást, aminél felreped a szája? Mi van akkor, ha a menekülés közben halálra gázol valakit? Hogy képzeli, hogy ilyet megtehet?, és mit várt ezért?
Nem lőttem ki szemeket, és nem is Pesten szolgálok. Ha benne lettem volna a drogdiszkós történetben, akkor pedig előzetesben csücsülnék.
Neked szerintem még a kisautó való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!