Dolgoztam de nem fizettek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
dolgozni elmentem építkezésre úgy volt hogy mikor elmentem azt mondták pár napon belül max 1 héten belül be is jelentenek de dolgozni kéne addig is a munka másfél hét alatt be lett fejezte és aztán nem lett semmi munka állítólag tehát nem is találkoztunk többet a főnökkel azóta hívom telefonon szinte minden nap nem sok pénzről lenne szó 40E Ft nem sok de nekem éppen nagyon kéne mert nincsen... mit lehet tenni ilyenkor?2011. szept. 23. 12:53
1/9 anonim válasza:
Semmit, rábaxtál.
Haveromnak is volt ilyen, ő is ingyen dolgozott egy hónapot és nem kapott meg 110 ezret. :D:D
2/9 anonim válasza:
Fel is jelentheted a NAV-nál. Igaz, akkor téged is meghurcibálnak kissé.
3/9 anonim válasza:
Semmit nemc tehetsz sajnos. Ebben a cipőben nem csak te jársz.
5/9 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy feljelented a NAV-nál, ha nem fizet.
A többieknek fizetett? Keresd meg őket és fogjatok össze.
6/9 anonim válasza:
Bontsátok le, amit építettetek, vagy hozzatok el cuccokat annyi értékben.
7/9 anonim válasza:
Soha ne dolgozz, mert az nem egészséges!
8/9 A kérdező kommentje:
lennénk kb 8 an akik nem kaptam semmi fizut 5 ember kapott 10 e Ft előleget...
2011. szept. 24. 14:19
9/9 anonim válasza:
Ha 8-an tesztek feljelentést, akkor előbb-utóbb csak elkapja a NAV! Mindenképpen fel kell jelenteni a hatóságoknál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!