Az idézést hány napon belül küldik ki?
Figyelt kérdés
Nem vagyok vele tisztában, hogy hány napon belül küldik ki, és hogy milyen esetben küldhetnek azt. Valamint hogyha feljelentettek volna, akkor az 3 hét alatt kijött volna, úgy hogy az alany végig otthon van. (Házidolgozatot írok belőle, segítsetek!)2011. szept. 14. 15:36
1/3 anonim válasza:
Hat hónapon belül történnie kell valaminek.
2/3 anonim válasza:
Milyen ügyben, milyen minőségben, milyen időponthoz képest?
3/3 anonim válasza:
LEgkésőbb 6 hónapon belül, különben elévül az ügy - azaz már nem vonhatnak felelősségre, olyan, mintha nem tettél vna semmit.
Nekem - bolti lopás - rá két és fél hónapra jött a levél a rendőrségtől, a tárgyalás pedig most volt pár napja (a bírósági idézést már nyáron kiküldték). A határozatra pedig még 1-1,5 hónapot várni kell, mert az idéző rendőr nem jött el a meghallgatásra. Miért is menne egyszerűen? Pfff. :(
De barom voltam, megérdemlem hát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!