Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha Németből fel vagyok mentve,...

Ha Németből fel vagyok mentve, és nem teszem le belőle az érettségit, de minden másból megvan az érettségim, attól még felvehetnek a rendőr szakközép iskolába?

Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 18:14
1 2 3
 11/24 Beliel ***** válasza:
100%
Kell érettségi és kell idegeny nyelv. Ha cigány akkor cigány ha angol akkor angol de kell...
2011. szept. 2. 18:49
 12/24 Beliel ***** válasza:
94%
* idegen
2011. szept. 2. 18:50
 13/24 ZETAS ***** válasza:
49%

Aki németet nem tudja megtanulni az jogszabályokkal hogy boldogulhat?

Mit nem lehet megtanulni a németben?

Angol megy?

2011. szept. 2. 19:49
 14/24 anonim ***** válasza:
96%

Ha van érvényes érettségid, akkor felvehetnek. A rendészeti szakközép elvégzéséhez nem feltétel az idegen nyelv ismerete.

A jogszabályoknak az ég egy világon semmi köze nincs a nyelvtanuláshoz.

"minden bizonnyal, oda úgyse kell ész"

Akkor téged felvételi nélkül is simán felvesznek.

2011. szept. 3. 00:04
 15/24 anonim ***** válasza:
81%

fúúú de kiba.szottul utálom azt amikor jaj ha oda mész nem kell ész hát drága válaszolók elmondom nektek h a sokkal több dolog kell oda mint bármelyik OKJ-s képzésre és elmondom h a rendőrtiszti főiskolába kb ugyanolyan nehéz bekerülni mint orvosnak kb akkora a ponthatár +erőnléti+ egészségügyi és pszichológia

Addig még ti nem estetek át ill. nem tudjátok miről van szó ne pofáz.zatok!

Igen kell a nyelv! hiszen nem vesznek fel és nem is mind1 h milyen az érettségid készülj rá erőteljesen, mert egy 4-es átlaggal sem biztos h bekerülsz pedig ez csak OKJ!

2011. szept. 3. 12:18
 16/24 anonim ***** válasza:
42%
Látom azért a helyesírás, és kulturált fogalmazás még mindig szükségtelen hüly*ségnek számít!
2011. szept. 3. 12:55
 17/24 anonim ***** válasza:
43%

ma 12:18

> drága válaszolók elmondom nektek h a sokkal több dolog kell oda

Jó, jó, elmondod - de ki hisz neked ? Mindenki láthatja, hogy alig van emberszabású rendőr, a legtöbbe a cipőmet se törölném...

2011. szept. 3. 17:35
 18/24 Beliel ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges ezen vitatkozni... a rendészeti szakközéphez érvényes érettségi kell, az meg nincs idegen nyelvű vizsga nélkül. Egy érettségi kettest összeszedni mint mondtam nem nagy cucc, azzal már legalább jelentkezhet a kérdező. Az már jobb kérdés mekkora a túljelentkezés és milyen eredménnyel szerepel a felvételin. Tök mindegy milyenek a rendőrök, érettségi kell, ami tartalmaz idegen nyelvet is!
2011. szept. 3. 18:41
 19/24 anonim ***** válasza:
60%

Nem dicsekedni akarok, de 3 műszaki diploma után kijelenthetem, hogy tényleg nem kell ész a rendészetihez. Nézz körül bármelyik nemzeti ünnep idején a fővárosban. Alakzatba állított bamba majom mind. Abban sem vagyok biztos, hogy elvégeztek-e ezek valamit.

De ettől függetlenül én tisztelem becsülöm azokat a rendőröket akik tényleg segítenek, ez életüket kockáztatják az emberekért, parancs ide vagy oda nem valami buzeráns kis inkálos vagy politikus parancsára ugranak, hanem azt csinálják ami elvileg a dolguk lenne és nem ilyednek meg 4-en 3 veszekedő cigányasszonytól. 95%-uk ilyen sajnos.

2011. szept. 6. 01:54
 20/24 ZETAS ***** válasza:
52%

3 műszaki diploma :DDDDD

honnan? Jah... Nyíregyi Fősuli, Kecskeméti Fősuli, meg tommén Debreceni Műszaki Kar....???

MIT diploma=vagány, magyar diploma=hányás!

2011. szept. 6. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!