Ha Németből fel vagyok mentve, és nem teszem le belőle az érettségit, de minden másból megvan az érettségim, attól még felvehetnek a rendőr szakközép iskolába?
Aki németet nem tudja megtanulni az jogszabályokkal hogy boldogulhat?
Mit nem lehet megtanulni a németben?
Angol megy?
Ha van érvényes érettségid, akkor felvehetnek. A rendészeti szakközép elvégzéséhez nem feltétel az idegen nyelv ismerete.
A jogszabályoknak az ég egy világon semmi köze nincs a nyelvtanuláshoz.
"minden bizonnyal, oda úgyse kell ész"
Akkor téged felvételi nélkül is simán felvesznek.
fúúú de kiba.szottul utálom azt amikor jaj ha oda mész nem kell ész hát drága válaszolók elmondom nektek h a sokkal több dolog kell oda mint bármelyik OKJ-s képzésre és elmondom h a rendőrtiszti főiskolába kb ugyanolyan nehéz bekerülni mint orvosnak kb akkora a ponthatár +erőnléti+ egészségügyi és pszichológia
Addig még ti nem estetek át ill. nem tudjátok miről van szó ne pofáz.zatok!
Igen kell a nyelv! hiszen nem vesznek fel és nem is mind1 h milyen az érettségid készülj rá erőteljesen, mert egy 4-es átlaggal sem biztos h bekerülsz pedig ez csak OKJ!
ma 12:18
> drága válaszolók elmondom nektek h a sokkal több dolog kell oda
Jó, jó, elmondod - de ki hisz neked ? Mindenki láthatja, hogy alig van emberszabású rendőr, a legtöbbe a cipőmet se törölném...
Nem dicsekedni akarok, de 3 műszaki diploma után kijelenthetem, hogy tényleg nem kell ész a rendészetihez. Nézz körül bármelyik nemzeti ünnep idején a fővárosban. Alakzatba állított bamba majom mind. Abban sem vagyok biztos, hogy elvégeztek-e ezek valamit.
De ettől függetlenül én tisztelem becsülöm azokat a rendőröket akik tényleg segítenek, ez életüket kockáztatják az emberekért, parancs ide vagy oda nem valami buzeráns kis inkálos vagy politikus parancsára ugranak, hanem azt csinálják ami elvileg a dolguk lenne és nem ilyednek meg 4-en 3 veszekedő cigányasszonytól. 95%-uk ilyen sajnos.
3 műszaki diploma :DDDDD
honnan? Jah... Nyíregyi Fősuli, Kecskeméti Fősuli, meg tommén Debreceni Műszaki Kar....???
MIT diploma=vagány, magyar diploma=hányás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!