Élet a rendőrségen túl?
Átáll a sötét oldalra.
Amúgy meg pl: személyi edző, magánnyomozó, biztonságitechnikai/őrző-védő céget alapít, taxis, üzletkötő, behajtó (legális verziójú) és még sok minden.
azt, hogy visszamehet-e, meg milyen hátrányokkal járna, ha visszamenne, azt majd más mondja meg.
Egy adott országban (a legtöbben) csak az adott ország állampolgárságával rendelkezők lehetnek rendőrök/katonák/stb. Katona is (állampolgárság nélkül) csak állami szerződéses katonaként, vagy céges zsoldosként -Blackwater, Saracen International, Beni Tal stb-lehet.
EU-n belül lehet van "átigazolási" lehetőség, vagy Europol-tisztként áthelyezteti magát egy német, vagy holland részleghez, de itthon ehhez valszeg az EITI-ben kell dolgoznia és produkálnia.
->"Ja, és nyilván valami jobban fizető beosztásra gondoltam."<-
Vagyonőr kis főnökök, és belőlük területi és egyéb vezetők ... - több mint 10 évig volt cégem. Ez idő alatt több tucat céggel voltam szerződéses viszonyban. Tudom mit beszélek.
"Vagyonvédelmi cégek előszeretettel alkalmaznak ex-rendőröket. Nyilván ami ex-rendőröket kézben van, ott általában van elég belőlük. De a többi is sokszor örül neki, ha nem paranoid a tulaj.
Ezt a választ te írtad.
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-08 02:44"
"Ja, és nyilván valami jobban fizető beosztásra gondoltam.
Ezt a választ te írtad.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-08 02:44"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!