Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » El tudok juttatni egy képet...

El tudok juttatni egy képet úgy a rendőrsére hogy ha nagyon akarják akkor sem tudják kideríteni honnan indult a kép?

Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 21:33
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
bocs elírtam:rendőrségre
2011. aug. 11. 21:33
 2/23 anonim ***** válasza:
Odaviszed kapucniban és bedobod. Ilyen egyszerű.
2011. aug. 11. 21:38
 3/23 anonim ***** válasza:

Milyen képet?

Papír? Számítógépes? Nem mindegy ám...

Ha papírkép, tedd borítékba, címezd meg, de ne írj rá feladót.

Ha digitális kép, akkor menj el egy internet kávéházba, és küldd el onnan.

Nem hiszem, hogy ez ennyire nehéz dolog...

2011. aug. 11. 21:39
 4/23 A kérdező kommentje:
jah igaz igy is lehet,de ha lusta vagyok akkor itthonról meg tudom oldani?
2011. aug. 11. 21:42
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Végülis meg. De ha ezt így kérdezed, akkor szerintem nullát értesz hozzá.

Ha mi most kiképzünk arra, hogy hogy csináld otthonról, reggel lesz mire befejezzük, baromi fáradt leszel mi meg baromi idegesek, úgyhogy akkor mégis jobban jársz az internet kávéházzal. Csak 200 forint, és azonnal küldheted.

Pedro

(hombre erudito)

2011. aug. 11. 21:50
 6/23 anonim ***** válasza:
El.
2011. aug. 11. 22:01
 7/23 anonim ***** válasza:
52%
A webkávézóval az a probléma, hogy elég megnézniük mikor küldték a levelet, utánna az IP címet. Ezután szépen lekérik a kávézó kameráinak felvételeit és látni fogják annak a fejét, aki akkor annál a gépnél ült. Jelen esetben téged.
2011. aug. 11. 22:33
 8/23 anonim ***** válasza:

Vannak közterületek ahol, ingyenes wifi hozzáférés van.

Amúgy ha otthonról küldött le tudják ellenőrizni. Megnézik, hogy az e-mail fiókra (amiről jött a kép) milyen ip címekkel jelentkeztek be. Majd lekérik az ip címeket a szolgáltatótóol. Illetve az adatokat.

2011. aug. 12. 00:45
 9/23 A kérdező kommentje:
gondoltam valami ingyenes,google első találatos proxyn keresztül,vagy az sem biztonságos annyira?de vajon azzal is tudok mellékelt fájlt küldeni?
2011. aug. 12. 00:53
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Megpróbálom pár érthető lépésben leírni, hogyan tudnád véghezvinni:

1. Ha nem digitális az anyag, digitalizáld.

2. A fájlokat szabadítsd meg a metaadatoktól. Ha nem tudod, hogy kell, keress rá google-ön (pl. ha JPG, akkor "JPG metadata remover")

3. Töltsd le ezt: [link]

4. Zárj be minden felesleges programot, és indítsd el a Torbrowser-t.

5. Várd meg, amíg betölti a kezdőlapot, amin zöld szöveg fog tájékoztatni arról, hogy sikerült. AMENNYIBEN NEM ZÖLD A SZÖVEG, VALAMILYEN PROBLÉMÁBA ÜTKÖZTÉL, NE FOLYTASD!

6. Most már névtelenül böngészhetsz, regisztrálsz egy e-mail címet, és elküldöd a rendőrségnek. Valószínűleg eléggé lassú lesz. Vigyázz, hogy semmi olyat ne csinálj, ami hozzád köthető lehet! (Ne lépj be Facebookra, ne a saját neved használd, stb.)

7. A levél elküldése után lépj ki, állítsd le a Tor-t, és semmisítsd meg a bizonyítékot.

Ha esetleg nem sikerülne, van még másik megoldás is.

Sok sikert!

2011. aug. 12. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!