Melyek Budapest legveszélyesebb kerületei, helyei?
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 16:11
11/27 anonim válasza:
a VII. se valami jó környék, legalábbis az egyik fele nagyon gáz
12/27 anonim válasza:
havanna/békási/angyalföldi/újpesti lakótelep. VIII. és VII. egy része. A hajógyárin is sok szarfej van. (meg a Parlamentben is) Népliget/Stadionok. Városliget éjszaka. A IX.-nek is van kellemetlen része.
13/27 anonim válasza:
Nyócker, már annyira nem is, mióta be van kamerázva...
14/27 anonim válasza:
Mindegyik nagyon veszélyes, szinte mindenhol vannak olyan lakótelepek,ahol.. most nem akarom tovább írni mert kitiltanának rasszista írásért,szerintem mindenki érti:)
15/27 anonim válasza:
pár napja ütötték le fényes nappal egyik haveromat a nyolba,mire felpofozták üresek voltak a zsebei
16/27 anonim válasza:
Újpalotán is látok jó pár orkot hordákban. azok se veszélytelenek
17/27 anonim válasza:
kispest,újpest,nyóc ker,10 ker ne nagyon járkálj este egyedül.Tudtommal ezeken a helyeken él a legtöbb roma
18/27 anonim válasza:
Minden kerületnek vannak gázos helyei
19/27 10 deka farhát válasza:
Újpalota még talán annyira nem is... Azok a hordák inkább csak hangosak, meg félelmetes a látványuk. Nekem még nem volt velük afférom, pedig nem egyszer belém köthettek volna. De eddig megúsztam :)
20/27 anonim válasza:
Kőbánya, Nyolcker, Angyalföld, VII.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!