Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Feljelenthetem az illetőt?

Feljelenthetem az illetőt?

Figyelt kérdés

Internetes munka miatt írtam e-mail-t egy számomra ismeretlen (állítólag Szabó Péternek) aki egy tájokoztató e-mail-ben megírta nekem hogy igenis van munka e-mail-ek küldéséről szól adatmásolás stb. csak net kell hozzá.

Egyszeri belépési díj 600 Ft.. ha ezt befizetjük küldi a konkrét munkát és lehet kezdeni

Befizettem erre küld egy e-mail-t hogy ez csak arról szól hogy én is tegyek fel ilyen hirdetést és küldessek magamnak pénzt egy ilyen e-mail-ért de tüntessem fel az ő bankszámláját hogy az ő nevére mennyen a lové és majd ő egy töredékét nekem utalja ezért cserébe.

Hmm.. ez úgy gondolom valami nagy netes csalás lehet..

Mit lehet ezek ellen tenni?

2011. júl. 30. 09:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%
Ez nem piramisjáték.
2011. júl. 30. 11:28
 12/16 A kérdező kommentje:

Ezt útálom a legjobban.. kinek higgyek?

Támasszátok alá bizonyítékokkal az állításaitokat.

2011. júl. 30. 12:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Azt javasolnám, hogy menj be a Rendőrségre, ők majd szereznek tuti bizonyítékot (beszerveznek rendőrt a piramisba, feltérképezik a rendszer összes további haszonélvezőjét, mindezt azért, hogy az illető rövid úton a megérdemelt helyére kerüljön, és megkeresik a többi sértettet is, akik így talán kárpótlásért is folyamodhatnak a büntetőper részeként. Brrrr. Brrr. Ébresztő!!! Ez nem Svájc, hanem...

...Hidd el, a legjobb amit tehetsz, hogy hagyod az egészet a fenébe,igyekszel gyorsan felejteni, és legközelebb nem ülsz fel ilyeneknek! Be ne menj a kapitányságra mert kiröhögnek, ha esetleg mégsem, akkor tesznek róla, hogy legközelebb ne jusson eszedbe odamenni! (Az ezzel ellentétes vélemények mögött még nincs magyarországi élettapasztalat.)

2011. júl. 31. 18:44
 14/16 anonim ***** válasza:
engem hányan akartak igy átvágni,de annyit válaszoltam amit egy józan gondolkodású ember válaszolhat,azért akarok dolgozni hogy pénzt kapjak,én dolgozok azt én fizessek? nagy ló@t,max megtarthatsz 1-2 heti lóvét a bérem... egyik se válaszolt innentől.
2011. aug. 3. 01:05
 15/16 anonim ***** válasza:
mellesleg nem hülye ötlet ha tényleg fizet,ő számlájára megy a pénz téged nem is ismer szóval beköpni sem tud bajod nem lehet belőle,a másik meg az hogy 600ft-ér nem sokan fognak bemenni a rendőrségre,ha meg bemegy valaki is semmi sem történik annyira jelentéktelen összeg ez a 600ft
2011. aug. 3. 01:10
 16/16 bromkrezol válasza:
Piramisjátékhoz hasonlónak tűnik, amit leírtál. Mivel utaltál neki pénzt, a bankszámla szám alapján utána tudnak menni. A rendőrségen foglalkoznak netes csalásokkal is, ha felhívod őket, vagy bemégy, meg tudják mondani, hogy érdemes-e feljelentést tenned.
2011. aug. 14. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!