Mi fog történni? Nagy baj?

Na arra kíváncsi leszek, ha bemegy az önkormányzathoz, akkor, hogyan nevetik ki...
Az önkormányzatnak semmi köze sincs hozzá, nem is fér hozzá az adatbázishoz...

Minden pénzbeli büntetésre lehet kérni enyhítés, és elengedésé is "ha nem telik rá". ;)
Nekem már többször megadták. Amúgy a romáknak sokkal ritkában adják meg ezt, de én fehér ember vagyok ((mixed alpid nordoid)) hó fehér bőrrel és ez ott jó pont.
Ha meg van a kellő papír, azzal a eljáró hatósághoz kell tovább menni.

ájékoztatom, hogy a szabálysértésekről szóló 1999. évi LXIX. törvény alapján, amennyiben a helyszíni bírság kiszabását, illetve a bírság összegét nem veszi tudomásul, úgy szabálysértési eljárás indul. A kiszabott helyszíni bírságot 30 napon belül kell megfizetni, amennyiben ez nem történik meg - a törvényes feltételek megléte esetén - adók módjára behajtható, a nem európai uniós tagállam állampolgára esetén beutazási és tartózkodási tilalom rendelhető el. A jogkövetkezményekről szóló tájékoztatás után a helyszíni bírság kiszabásának tudomásul vétele esetén a bírságolás ellen jogorvoslatnak nincs helye. A tájékoztatást - ide értve a pontérték megállapítását is - megkaptam, a csekkszelvényt átvettem.
Nincs helye jogorvoslatnak, sem csökkentésnek sem elengedésnek.

Diszlexiás voltam. 30's/F
És adóként behajtásra kerülő adósságot is ellengetek már nekem, és igaz volt hogy csak csökkentették.
"Nincs helye jogorvoslatnak, sem csökkentésnek sem elengedésnek." - ez már nem az idézet, csak egy hozzá toldott pontatlan szöveg.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!