A motoros rendőr mehet folyamatosan a BUSZ-sávban?
Szerinted kemény vagy, amikor ilyeneket irkálsz?
Inkább ez a szánalmas...
Majd akkor nevess, ha végre félreállítanak ezért. Mivel ilyenkor rajtad kívül mindenki ezt csinálja! :)
Mint az acél. Büszke is vagyok rá, hogy rendőrként bűnözhetek, és mindent megtehetek. Ebben még Orbán a király sem tud megakadályozni!
(Én nem szánalmas, hanem cinikus vagyok.)
"de az gyűlölöm mikor a Kerepesi úton 80-100al megkülönbözetező jelzés nélkül, telefonálva és bekötetlenül mennek..."
Bármilyen hihetetlen, de:
- a rendőrnek NEM kötelessége bekötnie magát - hiszen bármikor adódhat úgy a helyzet, hogy ki kell ugrania az autóból. Mikor adott esetben a te életeden akarnak segíteni (a rabló cigánybanda ellen - tudom non szensz de mégis :) ) akkor az az 1mp, ami alatt az övet kikapcsolná is segíthet rajtad
- A rendőr is siethet - bárhova, ahol DOLGA van. Ha betöréshez, gyilkossághoz, stb mennek akkor nincs engedélye villogni meg szirénázni. Mégis sietni kell, mert sok a munka és kevés a rendőr. Gondolom mikor hozzád törnek be és már 2 órája várod a helyszínelőket akkor elnézőbben viselkednél velük, ha 80-al száguldanának feléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!