Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A motoros rendőr mehet folyama...

A motoros rendőr mehet folyamatosan a BUSZ-sávban?

Figyelt kérdés
Reggel jöttem Óbudáról az Árpád hídon Pestre, két sávból csak a belsőt használhatják az autósok, a szélső buszsáv, 2 motoros rendőr simán repesztett rajta. Nekik lehet?
2011. júl. 6. 19:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerinted kemény vagy, amikor ilyeneket irkálsz?

Inkább ez a szánalmas...

Majd akkor nevess, ha végre félreállítanak ezért. Mivel ilyenkor rajtad kívül mindenki ezt csinálja! :)

2011. júl. 10. 14:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Mint az acél. Büszke is vagyok rá, hogy rendőrként bűnözhetek, és mindent megtehetek. Ebben még Orbán a király sem tud megakadályozni!

(Én nem szánalmas, hanem cinikus vagyok.)

2011. júl. 10. 14:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor is legyél optimista amikor majd elveszik hamarosan a szolgálati nyugdíjadat. Akkor majd verheted a nyálad, hogy "rendőr" vagy...
2011. júl. 11. 17:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem fogják elvenni neki, ebbe belenyugodhatsz.
2011. júl. 11. 17:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Már elvették, de lényegtelen! Ez miatt fájjon azoknak a feje aki már nyugdíjas vagy csak pár éve volt hátra. Én egyszerűen lesz.rom. Még van pár évem rendőrként. Szeretem a munkámat! Aki ezt hivatásként csinálja az nagyjából elmebeteg!
2011. júl. 13. 15:41
 16/16 anonim ***** válasza:

"de az gyűlölöm mikor a Kerepesi úton 80-100al megkülönbözetező jelzés nélkül, telefonálva és bekötetlenül mennek..."

Bármilyen hihetetlen, de:

- a rendőrnek NEM kötelessége bekötnie magát - hiszen bármikor adódhat úgy a helyzet, hogy ki kell ugrania az autóból. Mikor adott esetben a te életeden akarnak segíteni (a rabló cigánybanda ellen - tudom non szensz de mégis :) ) akkor az az 1mp, ami alatt az övet kikapcsolná is segíthet rajtad

- A rendőr is siethet - bárhova, ahol DOLGA van. Ha betöréshez, gyilkossághoz, stb mennek akkor nincs engedélye villogni meg szirénázni. Mégis sietni kell, mert sok a munka és kevés a rendőr. Gondolom mikor hozzád törnek be és már 2 órája várod a helyszínelőket akkor elnézőbben viselkednél velük, ha 80-al száguldanának feléd.

2011. júl. 15. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!