Kamatmentes kölcsönt tud adni a rendőrség, milyen feltételekel?
Figyelt kérdés
neten olvastam hogy van ilyen.2011. júl. 1. 19:09
3/13 anonim válasza:
kölcsön ad egy pofont gumibottal, kamatot se kell fizetni erre, de még a tőkerészét se kell visszafizetni!
5/13 anonim válasza:
Ez nem a munkaadói kölcsön? Legalábbis régen volt olyan, hogy a munkaadó adhatott kamatmentes kölcsönt a dolgozóknak.
6/13 anonim válasza:
Az elöljáródnál érdeklődj a keretről, és a feltételekről!
7/13 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nem kölcsönt, hanem előrehozott fizetést lehet már csak igénybe venni. 3 havit maximum. Kolléga próbálkozott, majd elutasították a kérelmét, mondván, hogy nincs keret rá.
8/13 anonim válasza:
De ezt inkább holdudvaron, vagy a gazdaságinál kérdezd meg.
9/13 anonim válasza:
Látszik, hogy rendőr tette fel a kérdést. xD
10/13 anonim válasza:
Ha nem tudsz hozzászólni, akkor ne tedd. Rendőrség topicban úgy gondolom simán felteheti ezt a kérdést. Nem kötelező rá válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!