Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha rendőr lennék több dolgot...

Ha rendőr lennék több dolgot TEHETNÉK meg, mint hogy nem vagyok az?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a fizetésből éhen lehet halni, meg sokszor ugráltatják az embert, szinte mindenki utálja a rendőröket de:

-Verhetnék tüntetőket?

-Ha baj lenne, és kihívnám a rendőrséget, akkor előbb kijönnének, komolyabban vennék?

-Ha belém kötnek utcán, vagy megakarnának verni, megvédhetem magam, és lecsukathatom a támadót?

Lehetne saját kiképzett rendőrkutyám, aki megvédene, ha megtámadnának?

-Bemehetnék olyan épületekbe, helyekre beengedne a biztonsági őr, ahova amúgy nem mehetnék be?

-Ha véletlen átmennék a piroson, nem büntetnének meg?

-Ha megállítanak igazoltatni, hamar tovább engednének meg én is rendőr vagyok?

-Vezethetnék rendőrautót, és ha dugó lenne és menni kellene valahova, akkor használhatom a megkül. jelzést?

-Kaphatok könnygázt?

-Ha megbírságolnak gyorshajtással, eltudom intézni, hogy ne kelljen befizetni?

-Ha hangosabban hallgatom a zenét, és a szomszéd kihívja rám a rendőrséget, nem büntetnek majd meg?

2011. júl. 1. 17:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szinte egyiket sem tudnád megcsinálni. A legtöbbért, pedig ki is rúgnának. Hivatali visszaélés bűncselekmény.
2011. júl. 1. 17:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

-Verhetnék tüntetőket? Nem

-Ha baj lenne, és kihívnám a rendőrséget, akkor előbb kijönnének, komolyabban vennék? Előbb nem mennek ki, de lehet, hogy másként viselkednek.

-Ha belém kötnek utcán, vagy megakarnának verni, megvédhetem magam, és lecsukathatom a támadót? Létezik egy hivatalos személy elleni erőszak bcs, de az ügyészek általában felmentik a támadókat, és vigyázni kell az arányosság elvével. Ütni nem üthetsz! Lefogsz, elvezetsz!

Lehetne saját kiképzett rendőrkutyám, aki megvédene, ha megtámadnának? Nem, mivel drága, és kiváltságos, csak ha kiképző vagy!

-Ha véletlen átmennék a piroson, nem büntetnének meg? De, a közigazgatási bírságot nem lehet megúszni, kivéve mentelmi joggal!

-Ha megállítanak igazoltatni, hamar tovább engednének meg én is rendőr vagyok? Lehet.

-Vezethetnék rendőrautót, és ha dugó lenne és menni kellene valahova, akkor használhatom a megkül. jelzést? Ha engedélyt kapsz rá, és vizsgád is van, akkor igen.

-Kaphatok könnygázt? Nem, csak paprika sprayt, szolgálatban.

-Ha megbírságolnak gyorshajtással, eltudom intézni, hogy ne kelljen befizetni? Nem, kollégámat rendőrautóval is bemérték, és ki kellett fizetnie.

-Ha hangosabban hallgatom a zenét, és a szomszéd kihívja rám a rendőrséget, nem büntetnek majd meg? De, megbüntetnek. Illetve vizsgálatot indítanak ellened, mivel szabálysértést követtél el, és méltatlan a munkádhoz.

2011. júl. 1. 17:39
 3/12 anonim ***** válasza:
Kevesebb jogod van rendőrként, és azzal sem lehet visszaélni. Ez egy munka, nem játék. A jogok elvételéért kaptuk eddig a korkedvezményt. Most a jogaink ugyanúgy korlátozva vannak, a kedvezményt pedig felülírták. Majd mennek a böribe.
2011. júl. 1. 17:42
 4/12 A kérdező kommentje:

Ja, és tényleg nem lehetek rendőr hosszú hajjal?

Mert hosszú hajam van, és ismerősöm azt mondja férfi rendőrnek nem lehet hosszú haja.

Igaz ez?

2011. júl. 1. 17:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet valóban. Olyannak kell lennie, hogy nem lóghat, tehát a nyírás után "tüsi" legyen, vagy rendezett, és picit hosszabb. De divatfrizura nem megengedett. Szóval egyenlő hosszúságúnak kell lennie mindenhol. Remélem így érthető.
2011. júl. 1. 20:09
 6/12 anonim ***** válasza:
72%

Idióta vagy!

Annyi jogod sincs rendőrként mint magánszemélyként!

De te inkább ne legyél rendőr van itt már káosz elég.

2011. júl. 1. 23:36
 7/12 anonim ***** válasza:
49%
Hát ha a rendőri munkáról neked az jut eszedbe, hogy tüntetőket verhetsz, meg megúszhatsz bírságot, akkor... áá, hagyjuk, így is elég hulladék ember van már a cégnél. Még egy már nem oszt, nem szoroz.
2011. júl. 2. 10:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Sokkal keményebben büntetnének, mint így, hogy civil vagy.
2011. júl. 6. 21:47
 9/12 anonim ***** válasza:
"-Kaphatok könnygázt?" ehhez nem kell rendőrnek lenned,besétálsz az első vadászboltba és megveszed ezresér,van ami erősebb a rendőrökénél,ő mondta.
2011. júl. 12. 01:34
 10/12 anonim válasza:

Ez a baj ebben a rohadt országban! Az ilyen szemét fog megállítani az utcán??? Az ilyen hatalom és pénzéhes szemét?

Na látjátok, ez a baj!

2011. júl. 22. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!