Ha rendőr lennék több dolgot TEHETNÉK meg, mint hogy nem vagyok az?
Tudom, hogy a fizetésből éhen lehet halni, meg sokszor ugráltatják az embert, szinte mindenki utálja a rendőröket de:
-Verhetnék tüntetőket?
-Ha baj lenne, és kihívnám a rendőrséget, akkor előbb kijönnének, komolyabban vennék?
-Ha belém kötnek utcán, vagy megakarnának verni, megvédhetem magam, és lecsukathatom a támadót?
Lehetne saját kiképzett rendőrkutyám, aki megvédene, ha megtámadnának?
-Bemehetnék olyan épületekbe, helyekre beengedne a biztonsági őr, ahova amúgy nem mehetnék be?
-Ha véletlen átmennék a piroson, nem büntetnének meg?
-Ha megállítanak igazoltatni, hamar tovább engednének meg én is rendőr vagyok?
-Vezethetnék rendőrautót, és ha dugó lenne és menni kellene valahova, akkor használhatom a megkül. jelzést?
-Kaphatok könnygázt?
-Ha megbírságolnak gyorshajtással, eltudom intézni, hogy ne kelljen befizetni?
-Ha hangosabban hallgatom a zenét, és a szomszéd kihívja rám a rendőrséget, nem büntetnek majd meg?
-Verhetnék tüntetőket? Nem
-Ha baj lenne, és kihívnám a rendőrséget, akkor előbb kijönnének, komolyabban vennék? Előbb nem mennek ki, de lehet, hogy másként viselkednek.
-Ha belém kötnek utcán, vagy megakarnának verni, megvédhetem magam, és lecsukathatom a támadót? Létezik egy hivatalos személy elleni erőszak bcs, de az ügyészek általában felmentik a támadókat, és vigyázni kell az arányosság elvével. Ütni nem üthetsz! Lefogsz, elvezetsz!
Lehetne saját kiképzett rendőrkutyám, aki megvédene, ha megtámadnának? Nem, mivel drága, és kiváltságos, csak ha kiképző vagy!
-Ha véletlen átmennék a piroson, nem büntetnének meg? De, a közigazgatási bírságot nem lehet megúszni, kivéve mentelmi joggal!
-Ha megállítanak igazoltatni, hamar tovább engednének meg én is rendőr vagyok? Lehet.
-Vezethetnék rendőrautót, és ha dugó lenne és menni kellene valahova, akkor használhatom a megkül. jelzést? Ha engedélyt kapsz rá, és vizsgád is van, akkor igen.
-Kaphatok könnygázt? Nem, csak paprika sprayt, szolgálatban.
-Ha megbírságolnak gyorshajtással, eltudom intézni, hogy ne kelljen befizetni? Nem, kollégámat rendőrautóval is bemérték, és ki kellett fizetnie.
-Ha hangosabban hallgatom a zenét, és a szomszéd kihívja rám a rendőrséget, nem büntetnek majd meg? De, megbüntetnek. Illetve vizsgálatot indítanak ellened, mivel szabálysértést követtél el, és méltatlan a munkádhoz.
Ja, és tényleg nem lehetek rendőr hosszú hajjal?
Mert hosszú hajam van, és ismerősöm azt mondja férfi rendőrnek nem lehet hosszú haja.
Igaz ez?
Idióta vagy!
Annyi jogod sincs rendőrként mint magánszemélyként!
De te inkább ne legyél rendőr van itt már káosz elég.
Ez a baj ebben a rohadt országban! Az ilyen szemét fog megállítani az utcán??? Az ilyen hatalom és pénzéhes szemét?
Na látjátok, ez a baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!