Mire figyeljek a pszichológiai, fizikai tesztnél, ha pénzügyőr akarok lenni? Csak az írjon választ, aki erre az esetre konkrétan tudja a választ, és ne a honvédségről, vagy rendőrségről írjon, mert azt én is tudom.
Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 10:24
1/9 anonim válasza:
Mindegy, a tesztet akkor sem csapod be.
2/9 A kérdező kommentje:
Na ne mond....
Ez szerinted segítség volt?
Direkt írtam, hogy csak olyanok válaszoljanak, akik már voltak ilyen felvételin...
Nem kéne okoskodni...
2009. márc. 27. 15:19
4/9 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy őszintén válaszolj, tényleg azt írd amit gondolsz, mert úgy fogják feltenni a kérdéseket, hogy rájönnek hogyha hazudsz.. Határozott legyél, fizikai előtt pedig valami energiaitalt nyomjál be, és keményen csináld végig :) Sok sikert!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az energiaital jó ötlet
2009. ápr. 4. 18:22
6/9 anonim válasza:
Nincs mit!
Mikor mész felvételizni szabad tudni? :)
7/9 A kérdező kommentje:
KB. 1 hónap:)
2009. ápr. 8. 11:32
8/9 anonim válasza:
szia!
hogy sikerült? Én most vámügyintézői szakon tanulok és lehet hogy megyek Pestre a pénzügyőri suliba. Milyen volt a teszt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!