Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrség sz@rik az egészre...

Xyu kérdése:

A rendőrség sz@rik az egészre mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval van 2 srác és megloptam azt hittem haverok vagyunk de átvertek ellopták 2 értékes cuccomat kb összesen 100 ezer ft-ba kerülnek mindig átb@sztak és ezt akarom megbosszulni de a rendőrség nem segít mert nincs bizonyitékom.Mellesleg nagyobbak mind én nem romák de vannak ilyen ismerőseik.Mit tehetek hogy bosszút áljak és hogyan, milyen módon?

ja és előéletük van vagyis büntették már meg őket ha ez számít de nem segítenek a rendőrök.

2011. jún. 30. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Amíg nincs bizonyítékod, illetve nem folyik vér, addig a rendőrség nem tesz semmit. Feljelentheted, de ebből lehet az is, hogy ők fogják azt mondani, hogy megrágalmaztad őket.
2011. jún. 30. 13:40
 2/6 anonim válasza:
74%
Ne állj össze ilyenekkel érdekes módon engem sosem lopnak meg a haverjaim. Ezt már bebuktad, csak lebeszélni tudlak róla, a végén még ennél is rosszabbul kerülsz ki belőle.
2011. jún. 30. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Mit loptak el, és hogyan? Ez nagyon sokat számít.
2011. jún. 30. 17:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg normálisan a problémát. Ha nem lehet próbáld máshogy. Amúgy mennyi idősek vagytok?
2011. júl. 1. 23:24
 5/6 anonim ***** válasza:
semmit se tudsz,bemész bejelented a lopást majd 1 hónap mula lezárják a nyomozást mivel nem sikerült felderíteni a tettest,az hogy te tudod ki volt az kevés a vádemeléshez,sőt még a meg gyanusításhoz is
2011. júl. 12. 01:40
 6/6 anonim válasza:
Itt a Rendőrség már akkor sem tesz semmit ha vér folyik.. engem 5 - en vertek meg.. mert beittak beszívtak és én pont ott voltam... de mivel eltörni nem tört el semmim így az 5 ből 1 ember kapott 1 év felfüggesztettet a többi semmit.. azóta pedig még jobban rám szálltak..most egy lopással már semmit se tudnak kezdeni .:S egyszerűbb hagyd őket kerüld.. őket.. mert sajnos ma már a bűnözőket védi a törvény
2011. júl. 20. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!