Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ebből tudnak egy rendőrségi...

Ebből tudnak egy rendőrségi ügyet csinálni? ÁRTATLAN VAGYOK!

Figyelt kérdés

Eladtam egy arany óratokot, átvizsgálták, kifizették.

Két hétre rá, kaptam egy levelet, hogy egy réz távtartó gyűrű volt az óra tokjában, amit nekem aranyárban kifizettek. Ez így igaz, de én ezt nem tudtam. Nem az átvevőnek kellett volna megvizsgálni?

Most meg fenyegetnek, hogy a rendőrségre mennek.

2011. jún. 20. 22:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mennyi az annyi, most már engem is érdekel.
2011. jún. 21. 03:24
 12/22 anonim ***** válasza:
Már bocsánat, de az eladó legyen tisztában azzal, hogy mit ad el. Ha te azt állítottad, hogy arany volt, akkor legyen az, ha meg tévedtél, akkor vagy fizesd ki a különbözetet, vagy ajánld fel, hogy vissza veszed. A közértben sem vizsgálom át, hogy a cigisdobozban tényleg cigi van-e, vagy csak papírral tömték ki.
2011. jún. 21. 12:44
 13/22 anonim ***** válasza:
Ki is van írva mindenhova, hogy pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el! Visszanyalt a fagyi.
2011. jún. 24. 14:19
 14/22 A kérdező kommentje:
Yes!!!
2011. jún. 24. 14:50
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát szerintem meg bűnös tolvaj vagy.
2011. jún. 24. 15:17
 16/22 A kérdező kommentje:
15.17-es, azért a vesédet szívesebben adtam volna el.
2011. jún. 24. 20:48
 17/22 anonim ***** válasza:
ez mostmár nem segít, de legközelebb: átvételi szerződést írjatok alá, arról hogy átvizsgálta, ekkor már utólagosan nem reklamálhat semmilyen körülmények között..
2011. jún. 26. 00:16
 18/22 anonim ***** válasza:
Ez az egész egy baromság. Az óratok egy tárgy, még ha ékszer is. Tehát van neki egy ára, amit elkérsz érte. A vevő átvizsgálhatja eldöntheti, hogy kell-e neki. Még ha hazudtál is neki, hogy 100% arany, akkor sem tud mit tenni utólag. Pénztártól való távozás tipikus esete.
2011. jún. 27. 12:54
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Dehogy akartam átvágni, én sem tudtam, hogy abban az óratokban van egy réz alkatrész, amit átvett törtarany árban.Pedig megvizsgálta királyvízzel. Én nem értek hozzá, és sajnálom az egészet, de most nem tudom kifizetni a különbözetet.

2011. jún. 28. 12:39
 20/22 anonim ***** válasza:
És azt bebizonyították hogy réz van benne, vagy csak úgy mondták?
2011. jún. 28. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!