Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha bemutatok egy rendőrnek...

Ha bemutatok egy rendőrnek megbüntethet?

Figyelt kérdés

Ha igen milyen indokkal és mennyire?

És bevihet-e ezért?

2011. jún. 4. 01:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
44%
Hatósági közeg megsértése, pénzbüntetés. Igen bevihet, da akkor nagy valószínűséggel véletlenül leesel a lépcsőn és nekirohansz a falnak. :D
2011. jún. 4. 04:31
 2/15 anonim ***** válasza:
50%
Hatósági közeg megsértése, pénzbüntetés. Igen bevihet, de akkor nagy valószínűséggel véletlenül leesel a lépcsőn és nekirohansz a falnak. :D
2011. jún. 4. 04:31
 3/15 anonim ***** válasza:
Partiba vágnak, mint Zsanettet, és az ánuszod el lesz intézve.
2011. jún. 4. 04:33
 4/15 bumbi02 ***** válasza:
100%
én bemutattam apámnak a barátnőmet, de nem büntetett meg...
2011. jún. 4. 07:33
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha a rendőr azt mondja a fehérre - fekete, neki lesz igaza. Magyarul, ha akarja, kitalál valami biztos okot amiért megtorolhatja a mutogatásod.

Kamatostul...próbáld ki, magad is elcsodálkozol...

2011. jún. 4. 08:32
 6/15 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg találnék általad elkövetett vétséget. :) :)
2011. jún. 4. 08:57
 7/15 anonim ***** válasza:
56%
Persze,hogy meg.Pofátlanul szemtelennek lenni,csak ő teheti meg.Egyszer egy igazoltatás kellős közepébe cseppentem.Több fiatal suhanc rendőr próbálta ezt a nagy feladatot elvégezni,kissebb nagyobb sikerrel.Felfigyeltem egy fiatal rendőrnőre aki feltünően szemtelen volt,minden emberrel aki egy szót is mert kérdezni Önagyságától.Amikor én kerültem sorra,nekem is valami olyasmit szólt ami nem igazán tetszett,igy vissza válaszoltam.Egyszercsak észreveszem,hogy a fiatal hölgynek a szájába egy rózsaszinű rágógumi forog beszéd közben.Na,itt az alkalom gondoltam.Megkérem,hogy a rágógumit vegye ki a szájából,ha hivatalos intézkedést eszközöl hölgyem-mondtam jó hangosan,hogy hallja mindenki.
2011. jún. 4. 09:39
 8/15 anonim ***** válasza:
feldugja a gumibotot a seggedbe
2011. jún. 4. 22:30
 9/15 anonim ***** válasza:
hát ez a kérdés nagy IQ-ra vall...
2011. jún. 4. 22:31
 10/15 bumbi02 ***** válasza:
írjátok itt h a rendörök tahók. de azé titeket se kell félteni. mint előttem is írták, maga a kérdés IQ-ra vall..
2011. jún. 4. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!