Színtévesztéssel és úgy hogy az érettségim mindenből 2-es lett lehetek rendőr?
Ne haragudj meg, de ha valóban a lustaság az oka amiért 2es vagy mindenből érettségin, akkor azt kell mondjam hogy menj kukásnak, oda talán fölvesznek. A színtévesztésről pedig nem tehetsz, de emiatt sajnos nem mehetsz rendőrnek. Sajnállak a színtévesztés miatt, biztos rossz lehet neked.
Viszont ne legyél lusta és érettségizz még egyszer, lehet olyant is. Tanulj újra és akkor több esélyed van normális munkahelyre...
" Rendészeti Szakközépiskolába nem nézik az érettségi eredményedet "csupán" az érettséginek kell meglennie."
Szakközépben már hogy lenne érettségi a követelmény, amikor azzal éred el?
"Képzeld úgy, hogy a Rendészeti Szakközépiskolába való jelentkezés egyik követelménye az érettségi, tehát nem lehet 8. után jelentkezni.:) Ugye milyen egyszerű?"
Nem szeretek veled beszélgetni, már most látom.
Szakközepes vagyok, ráadásul olyan iskolában, ahol van rendészeti képzés. Oda jár egy lány, aki 8 évig volt az osztálytársam, és mivel 14 évesen jelentkezett, nehezen volt érettségije. (uramnak pedig felhívnám figyelmét ama tényre, hogy lekezelő stílusa egy vitában kétélű kard, melyet ha nem szorít elég erősen, saját húsába vág)
Akkor megpróbálom érthetőbben elmagyarázni mert úgy látom nem nagyon érted. Tehát ez nem olyan szakközép ahova 8. után tudsz jelentkezni. Te olyan szakközépbe jársz gondolom az ismerősöddel ahol van "belügyi rendészet" tagozat amiből lehet érettségizni és ez plusz pontot ad majd a Rendészeti Szakközépiskolába való jelentkezéskor. Tehát ez nem ad rendőri képzést. Azt majd a 4 Rendészeti Szakközépiskola valamelyike ad ahova jelentkezik vagy a tiszti iskola fog adni érettségi után ha felveszik. És a még mindig nem hiszel nekem linkelek egy oldalt ahol nyisd meg a felvételi tájékoztatót majd olvasd el az 5.9-es pontot.
Remélem így már érted ha nem sajnálom nem tudom érthetőbben elmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!