Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit tudtok róla? A marihuána...

Mit tudtok róla? A marihuána fogyasztását is olyan szigorűan büntetik, mint a terjesztést?

Figyelt kérdés
Mennyit lehet kapni, ha találnak a vizeletben?
2011. máj. 6. 12:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14%
De sok drogos van errefelé :D Üdv: A 0%-ra lepontozott.
2011. máj. 6. 19:36
 12/16 anonim ***** válasza:

A fogyasztást simán meg lehet úszni elvonóval.

A terjesztést nem.

2011. máj. 6. 19:51
 13/16 A kérdező kommentje:
Azt remélem vágjátok, hogy ez nem az én értékelésem volt! Vagy egymást csesztetitek, vagy a moderátor moderátorkodik!
2011. máj. 7. 08:18
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Igazság szerint messziről lesz@rom, hogy lepontoznak. Főleg ilyen kérdésben. A moderátorokról nem tudom elképzelni, hogy pontozgatnának, bár kit izgat?! Túl sokan vannak ezen az oldalon a drogosok, ez csak annyit mutat.
2011. máj. 7. 12:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Vagy túl sok a neonaci beszűkült agyú :S
2011. máj. 7. 20:09
 16/16 A.L.I.A.S. válasza:
0%
Párom fiát most kapták el terjesztésért,és már nagykorú...Na...Ez a csöves kölyök elérte azt,hogy az anyját,és a beteg nagyanyját a padlóra küldte,holott még a mérlegét is elvettem,és figyelmeztettem,hogy hagyja abba...Mivel ő"Magasabb szinten"van,mint mi akik ki akartuk ebből rángatni,természetesen nem hagyta abba...Az utóbbi időbeni viselkedéséről ne is beszéljünk,amikor a nagyanyja egy ro..dt b.dös k..va,az anyja nincsa abban a helyzetben,hogy neki bármit mondhasson,én meg jöttment senkiházi.Hozzáteszem a "gyermek"az égvilágon semmit nem csinált meg itthon,és megint 4-ből bukik.Valamit meg kellene érteni:-Ha egy"anyag"tiltott,nem véletlenül az!Hozzátenném még azt,hogy ugy néz ki,hogy megvan,akinél a nagyobb tétel van,és az a hely is,ahova ezzel megyünk.Érdekes lesz neki,mikor a TEK fogja az ajtót ráboritani éjjel! :P
2013. febr. 15. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!