Mikor várható és milyen típusban, kiegészítőkkel a rendőrség kézi maroklőfegyver-állományának cseréje (most csak a pisztolyokra gondolok)?
Minap egy fiatal srácon Jericho-t láttam. Valami elkezdődött, vagy csak ilyen random cucc lehetett nála?
Glock 17-est
Jericho 941FB-t
HK USP-t
esetleg: FN Five Seven-t, vagy Smith & Wesson M&P-t tudnék elképzelni.
Majd 2079-ben talán.
Rendőrön csak PA63-at vagy P9RC-t láthattál, ha nem valami TEK vagy más komolyabb szervezetben volt.
a 63-as szám a gyártási évre utal :) vicc.
Én Glockra szavaznék...
Igen ezen gondolkodtam Én is, de nem mentem oda, hogy: Erőt egészséget! Az ott egy Jericho?:)
Nem tudom mi az aktuális jogszabály, hogy, ha van neki saját fegyvere és az megfelel a követelményeknek, akkor hordhatja-e magánál?
Nemsoká lesz tender meglássuk mi lesz:)
"És a bácsin mit látunk? "
Bőrtokot.
Ez egy régebbi kérdésem, ha már lehet kiemelem.
Mi bajod a bőrtokkal?:)
Jerichoról kiderült, hogy kényes. 1-2 gyártó lőszerével garantálja a megadott elakadások közötti számot.
Ha az ár fog dominálni, akkor a fent említett összes típus kiesik és Beretta 92FS+, vagy noname cuccok jönnek később.
Z
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!