Háború folyik a nemzet ellen?
http://www.youtube.com/user/turulleany3#p/u/6/O7bN2AZvvVo
03:57-től nézzétek.
Feltőkésítenek 50 milliárdból, ami a mi pénzünk, aztán eladják az egészet 5 milliárdért és belehazudnak a pofánkba, hogy nincs pénz.
Ezt azoknak mondom, akik szintén ezzel jönnek nekem. Nincs pénz, na persze. -.-'
Ha már tulajdonképpen így is úgy is kihasználja az egyik a másikat, akkor szerintem ezerszer inkább mi használjunk ki másokat, mint mások minket.
Normális nép a sajátjáért dolgozik és nem más népekért.
én még azt bírom mikor a gazdagok kormánya azt mondja, hogy " A magyar emberek többet dolgoznak mint amennyit megtermelnek "
El ne higgyük..
"Tehát azt is megveted, ha minket kihasználnak és azt is megvetnéd, ha mi használnánk ki egy másik nemzetet. Akkor tulajdonképen mi a jó neked?"
Ha mindenki abból boldogul amije van.
"Ha mindenki abból boldogul amije van."
Csakhogy mindenkinek úgy lesz valamije, ha előbb megszerzi. Egyébként ezzel a válaszoddal már egyetértek, csak én tanultam politikát, vallástant, történelmet, pszichológiát és szociológiát is, tehát tisztában vagyok azzal, hogy ezek az ügyek sokkal, de sokkal összetettebbek, minthogy a GYK-n megválaszolhassa az átlagember egy ilyen kérdés keretében.
A "mindenki abból boldogul, amije van" - elv sajnos (még) csak az ideák világában teljesíthető dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!