Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrség tud tenni v. mit?...

A rendőrség tud tenni v. mit? Ez mennyi időbe tellik? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy illető, aki blogot csinált, melyben kizárólag az én személyemről van szó gyűlölködő szövegekkel, és az iskolás, gyerekkori képeimmel, amiket az ismerőseim facebook-profiljairól lopott el.

feljelentettem, miután 4 hamis profillal bejelölt, és burkolt fenyegetőző e-mailt is küldött.

A rendőrség meg tudja szüntetni a blogot? Ez mennyi idő?

El tudják érni, h többször ne csináljon ilyet, v. már soha nem lehet nyugtom emiatt a retardált h*lye miatt?

még 17 éves...milyen büntnetést kaphat,kap egyáltalán?

már nagyon elegem van belőle...ilyen iskolai rendezvényes képektől kezdve családi esküvős fotókat is lopott...

2011. márc. 26. 00:16
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Hallod , rólam beszélsz ?XD
2011. márc. 26. 00:42
 2/9 anonim válasza:
100%
ami faszbukon van kép azt bárki odarakja ahova kedve szottyan ugyhogy szoptad a brékot, mész napiszarra is szerintem
2011. márc. 26. 02:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Te magad raktad fel ,magadról,önként azokat a képeket. Most meg reklamálsz,hogy valaki másképp csoportosította őket.Ha eszed van ,akkor ebből tanultál,és többet semmit nem pakolsz ki a netre magadról. Egyébként meg azt ,hogy ez a koma többet ilyent ne csináljon,na ezt még a rendőrség sem tudja megakadályozni.
2011. márc. 26. 02:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg tudnának valamit tenni, de gyakorlatilag lehetetlen, sajnos! Ha nem raktál fel magadról kompromittáló képeket, akkor ne törődj vele! Lényegében ha valami felkerül a netre, akkor az ott is marad (sőt ha nem vigyázol a saját otthoni gépedet is átnézheti távolról egy hacker :(
2011. márc. 26. 06:21
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Kizárt, hogy tudnának bármit is tenni. A rendőrséget azért tartják fenn, hogy alacsonyabb legyen a munkanélküliségi ráta. De ők nem fognak ilyesmivel foglalkozni.
2011. márc. 26. 08:24
 6/9 A kérdező kommentje:

nem kompromittálóak, csak ilyenek vannak rajta fent pl. h a kutyám, osztálykép, meg esküvői kép...és tiszta beteg az a tag, ezeket így összegyűjtötte, és h.lye szövegeket ír alá :s

és nem értem, ilyen képeken mit kell cinkelni (egyik sem napisz.ros kategória. azért nincsenek még ott fent sztem, m egy csapat öltönyös emberke egy csoportképen nem poén, meg egy ünneplős osztályképen se nagyon röhögnek az azon a szinten lévő emberek, akik azt nézegetik)

2011. márc. 26. 12:21
 7/9 anonim válasza:
ne foglalkozz vele, minnéljobban izgatod magad rajta, a tag annál jobban csinálja, ha leszarod megunja és kitörli, vagy nem de ha izgulsz rajt egyre rosszabb lesz ne röődj vele egyáltalán
2011. márc. 26. 14:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha proxyn keresztül ténykedett, akkor a rendőrség nem tud mit csinálni, mert az se tudja bebizonyítani, hogy az illető csinálta.

"Z"

2011. márc. 26. 15:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Hülyék ellen csak a "golyó" ér valamit. Azt meg sajnos a törvény bünteti.
2011. márc. 26. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!