A rendőrség tud tenni v. mit? Ez mennyi időbe tellik? (lent)
Van egy illető, aki blogot csinált, melyben kizárólag az én személyemről van szó gyűlölködő szövegekkel, és az iskolás, gyerekkori képeimmel, amiket az ismerőseim facebook-profiljairól lopott el.
feljelentettem, miután 4 hamis profillal bejelölt, és burkolt fenyegetőző e-mailt is küldött.
A rendőrség meg tudja szüntetni a blogot? Ez mennyi idő?
El tudják érni, h többször ne csináljon ilyet, v. már soha nem lehet nyugtom emiatt a retardált h*lye miatt?
még 17 éves...milyen büntnetést kaphat,kap egyáltalán?
már nagyon elegem van belőle...ilyen iskolai rendezvényes képektől kezdve családi esküvős fotókat is lopott...

nem kompromittálóak, csak ilyenek vannak rajta fent pl. h a kutyám, osztálykép, meg esküvői kép...és tiszta beteg az a tag, ezeket így összegyűjtötte, és h.lye szövegeket ír alá :s
és nem értem, ilyen képeken mit kell cinkelni (egyik sem napisz.ros kategória. azért nincsenek még ott fent sztem, m egy csapat öltönyös emberke egy csoportképen nem poén, meg egy ünneplős osztályképen se nagyon röhögnek az azon a szinten lévő emberek, akik azt nézegetik)

Ha proxyn keresztül ténykedett, akkor a rendőrség nem tud mit csinálni, mert az se tudja bebizonyítani, hogy az illető csinálta.
"Z"

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!