Lehallgatják a telomat?
Figyelt kérdés
Néha furcsa ,és ez nem régóta van,akadozik,szagatott a vonal,néha lehalkul.Van két telom mindegyik ezt csinálja ,nem egy szolgáltatotol!A netem is kidob ,felmegyek egy oldalra pl.iwiw kidob.Ezt megteheti a rendőrség?2011. febr. 17. 20:15
11/19 A kérdező kommentje:
Jó csak ez azóta van amióta nem vagyok vele.Az egyik telom volt szervízbe,sms miatt ugyanis eltűnt az sms amit kaptam ,tudom hülyén hangzik de megkaptam az smst eltűnt nem maradt bennt,elöször én sem hittem van ilyen,gondoltam biztos rossz a telom,egyik családtagomnak is megmutattam nem én kébzelödök csak azért.bevittem a szervízbe semmi gond vele,addigra jó lett a telom.Tudom hülyén hangzik,meg hihetettlen de ez van.Énb sem hittem el ezt az smst nem is akartam írni neketek,ugysem hiszitek el,pedig nem csak én láttam más is ahogy megkaptam törlödött egyből!
2011. febr. 18. 08:13
12/19 A kérdező kommentje:
Ja és a lényeg lemaradt az sms-el kapcsolatban,Csak egyetlen számnál csinálta,a volt párom ha küldött.Akivel kibékültem közben.Más tudot küldeni az bennt maradt.
2011. febr. 18. 08:15
13/19 anonim válasza:
Volt olyan törvényjavaslat nemrég, hogy bárkit lehallgathatnak, feltúrhatják a lakását, stb. engedély nélkül. Valószínűleg a lehnagyobb titokban meg is szavazták. Bármi lehetséges! Üzenem mindenkinek aki "üldözési mániát" kiált: gondolkozzatok már mielőtt beszéltek!
14/19 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy bárkit lehallgathatnak és bárkinek a lakását feltúrhatják. Mégis miért tennék? Csak úgy?
Értelmetlen, ostobaság!
Kötve hiszem, hogy ilyet megszavaznának. Főleg titokban.
15/19 anonim válasza:
"mindenkinek aki "üldözési mániát"" nem a kérdezőre gondoltam,hanem aki mindenütt terroristát lát.
16/19 anonim válasza:
Úgy képzeled, hogy a barátod ül a rendőrségen, és egy bizonyos készülékkel éppen lehallgatja a telefonbeszélgetésedet?
Vagy kinn áll gyorshajtókra vadászva, és amíg szabálysértőre vár, addig a telódat lefigyeli?
18/19 anonim válasza:
Szia!Elhiheted hogy az egyszerű kis embert nem fogják csak ugy "poénból" le hallgatgatni.! Hacsak nincs vaj a füled mögött ..de szerintem akkor sem Szara...nának hanem becsöngetnének ha vissza nyomoztak valamit pl :. az ip címed alapján..valamilyen ügyben. : )
19/19 anonim válasza:
nem úgy történik a lehallgatás,hogy észre vegye a megfigyelt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!