Kb mennyi egy tiszthelyettes rendőr fizetése?
Figyelt kérdés
Olyat is hallottam, hogy az sem mindegy, hogy az ember hol rendőr. pl Debrecenben milyen a fizetésük?+miylen beosztásban vannak?2011. jan. 29. 16:18
1/8 anonim válasza:
"Olyat is hallottam, hogy az sem mindegy, hogy az ember hol rendőr."
Már hogy ne lenne mindegy?
2/8 A kérdező kommentje:
Hát ezt én sem értem.....
2011. jan. 29. 16:26
3/8 anonim válasza:
minimál bér +10 ezer, + pótlékok
4/8 anonim válasza:
alapból egy kezdő rendőr illetmény alapja ha jól tudom kb 100ezer ft és erre megy a többi a rendfokozati illetmény, nyelv vizsgák, mennyi ideje van ott, veszélyességi pótlék stb...
5/8 anonim válasza:
ucsó
Az illetmény alap havi 100e? nem 10-et akartál írni?
Amúgy egy kezdő őrmester, nyelvvizsga nélkül 85 körül keres.
7/8 A kérdező kommentje:
Tehát egy tiszthelyettes rendőr , aki pl törzsőrmester rendfokozatban van(kb 5 éve rendőr), 120-130E. ft a fizetése? Vagy kb mennyi?
2011. jan. 29. 19:15
8/8 anonim válasza:
Szia!Inkább 100.Azért nem mindegy hol vagy,mert mások a pótlékok.Pl,hogy megyéhez tartozol,vagy városi kapitánysághoz.Nem mindegy az se ,hogy 8 órásban,12-ben,24-ben vagy szolgálatban.NEm mindegy a beosztás,rendfokozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!