Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Most komolyan. Hogy lehetnék...

Most komolyan. Hogy lehetnék amerikai rendőr? Amerikában

Figyelt kérdés

nem kisgyerek vagyok, felnőtt ember és kérlek csak értelmes válaszokat írjatok.

És senki ne kérdezzen, h miért meg ilyenek egyszerűen csak értelmes válaszokat várok! Kösz

2011. jan. 26. 12:53
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Fogalmazz érelmesen, ha tisztességes válaszokat vársz. Amerika egy kontinens neve, de te feltételezem az USA-ra, mint országra gondoltál. Szerintem előbb lehetsz katona vagy alaszkai rákhalász, aztán engednek be a rendőrség kötelékébe. Egyébként jelenleg magyar rendőr vagy?:)
2011. nov. 13. 11:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az volt az álmom 13-16 éves koromban, de csak az autós üldözések miatt,amiket a tv-ben láttam. Először zöldkártya (amit nem könnyű megszerezni), utána állampolgársági (még zöldkártyád sincs, mit akarsz?), végül pedig elkezdheted a sulit, ha 8 a lépcsős felvételit sikeresen megcsináltad.(Teljesen elment az eszed?) Utána már "csak" bennt kell maradnod és végigcsinálni. Halkan jegyzem meg, hogy kint nem olyanok a rendőrök, mint itthon. 1 szó, mint száz teljesen a 0ról kell indulnod, olyan, mintha most születtél volna. Amerikai anfolt folyékonyan kell tudni, helyesen kell írni... Talán a legközelebbi életedben sikerül, feltéve ha embernek születsz

[link]

A katonai szolgálattal sok dolgot el lehet érni, hamarabb is meg lehet kapni az állampolgárságot, de lehet csak egy sírt kapsz...

Szóval egyik jobb, mint a másik.

2012. febr. 27. 08:29
 13/17 Intizar válasza:
100%

[link]

Részletes információ, tessék.

2012. jún. 14. 04:42
 14/17 HAbigail válasza:
Amerikai állampolgárság kell hozzá.Felsőfokú angol nyelvvizsga.Ha kint vagy el kell végezned egy rendőr képző iskolát és akkor felvesznek(ha már itt is rendőr voltál az ott kint nem számít).Remélem ez segít. Egyébként nekem is ez a tervem szóval ha megtudsz még valamit akkor kérlek írj majd privát üzenet.Köszönöm. :)
2014. jún. 3. 14:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Amerikai rendőr csak amerikai lehet mivel kockkázati tényező bár nincs kizárva h lehetsz.Először az állampolgárságot kell megszerezned érettségit nem tudom h elfogadják e ha itt szerezted.De igazából egy életet kell megtanulnod.Odakint van 40000es számjegyű ház szám is és nem azért mert hosszuák az utcák hanem valahogy merőlegesen nézik.Mérföldet is meg kell tanulnod.Aztán elmész egy Amerikai Rendőramadémiára ami 8 lépcsős lesz bár úgy tudom hogy csak Los Angelesben 8 lépcsős máshol könnyebb mert ott nagy a bűnözés.De hamár kimész ezért akkor olyan helyre menj ahol izgalmas nagyon tehát Los Angeles mert akkor inkább maradj itt.Bár a rendőrmunka itthon is nagyon jó én szerettem volna mindig itthon járőr lenni de hát sajnos ebbe az életbe ezt nem tudom megvalósítani...
2015. ápr. 9. 20:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Most komolyan, erre a kérdésre a nyelvtanilag megfelelő válasz egyszerűbb mint gondolnátok: Legyél amerikai!
2016. aug. 5. 14:21
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor szegedre a rendészetire jelentkeztem,ott mondták hogy van egy két ember akik pár év szolgálat után kimennek oda rendőrnek.Persze ehhez azért gondolom jó eredménnyel kell végezni+ angol nyelv,meg gondolom ott is el kell sulit pluszba végezni,hisz mások a törvények.
2016. szept. 25. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!