Most komolyan. Hogy lehetnék amerikai rendőr? Amerikában
nem kisgyerek vagyok, felnőtt ember és kérlek csak értelmes válaszokat írjatok.
És senki ne kérdezzen, h miért meg ilyenek egyszerűen csak értelmes válaszokat várok! Kösz
Nekem is az volt az álmom 13-16 éves koromban, de csak az autós üldözések miatt,amiket a tv-ben láttam. Először zöldkártya (amit nem könnyű megszerezni), utána állampolgársági (még zöldkártyád sincs, mit akarsz?), végül pedig elkezdheted a sulit, ha 8 a lépcsős felvételit sikeresen megcsináltad.(Teljesen elment az eszed?) Utána már "csak" bennt kell maradnod és végigcsinálni. Halkan jegyzem meg, hogy kint nem olyanok a rendőrök, mint itthon. 1 szó, mint száz teljesen a 0ról kell indulnod, olyan, mintha most születtél volna. Amerikai anfolt folyékonyan kell tudni, helyesen kell írni... Talán a legközelebbi életedben sikerül, feltéve ha embernek születsz
A katonai szolgálattal sok dolgot el lehet érni, hamarabb is meg lehet kapni az állampolgárságot, de lehet csak egy sírt kapsz...
Szóval egyik jobb, mint a másik.
Részletes információ, tessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!