Gázpisztoly. Melyiket válasszam? Röhm? FÉG? Browning? Colt? Maroktárasban és újban gondolkozom. Ami fontos: a megbízhatóság.
www.gazpisztoly.hu
ZORAKIT NE VEGYÉL, mert elsül a gatyádban.
Egyébként itt elég sok mindent megtalálsz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Pontosítsunk.
A Zorakinak van olyan típusa, ami csőretöltve biztonságosan viselhető. Van olyan típusa (full auto) amelyik sorozatlövésre is alkalmas.
Elmondom, mire jutottam.
Ha egy fegyvert engedhetsz meg magadnak, akkor Röhm RG89, ez 6 lövetű, vagy a kis-tesója, az RG59, ez 5 lövetű, ami elég kell legyen, viszont sokkal jobban rejthető!
Ha tudsz rá többet szánni, akkor 6 lövetűnek Alfa G030, mert bár picit nagyobb az RG89-nél, viszont gumizható, szóval fasza kis játék is, és - szerintem - precízebb a Röhm- nél, elnézést a funoktól! Nyárra, illetve 5 lövetűnek pedig egy HW88 SV-t ajánlok, ami kb olyan kicsi, mint az RG59, viszont miután alutokos, a súlya mindössze 277 gramm!! Ez, kategóriájának királya!
De!
Nekem több is volt.
Amire kitalálták, tökéletes. Plusz nem drága.
Hali én a napokban vettem egy Alfa 020 névvel ellátott revolvert
Ha megteheted tudom ajánlani hogy őt vedd meg mivel a tokon kívül minden acél a fogása is tökéletes én meg vagyok vele elégedve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!