Volt már rajtad igazi (nem szexuális segédeszköz) bilincs?
Figyelt kérdés
Milyen érzés volt és miért tették fel?2010. dec. 6. 13:18
11/15 anonim válasza:
Négy év alatt megtanulhattad volna, hogy mire járszt. Wing Tsun.
12/15 BlackSword válasza:
De nem a Mádai féle rendszerbe jártam, ergo nem is használhatom rá a ts-t, mivel ők levédették... Sem a TZ-t, mert az meg az Ebmas-os... Így maradt a ch, de az meg nekünk nem tetszett, így maradt a "csehszlovák megoldás"... Na ennyit arról, hogy ki hova járt...
14/15 anonim válasza:
"Z", te tényleg egy idióta állat vagy..
Türelemmel sz*rt se érsz, ha egy idegbeteg idióta vagy.. Agyonverni egy kutyát?! Mert, talán ugatott? Az a dolga.. Szétszedhetett volna, csak jól járna mindenki.:) Ahogy azzal is, ha az a bilincs rajtad rohadt volna meg, vagy te rohadtál volna meg benne..;)
15/15 anonim válasza:
Utolsó.
Milyen csúnya jelzőkkel illetsz ismeretlenül.
A saját udvaromon vertem agyon a szomszéd kutyáját (van kerítésem).
A bilincs az meg kötelező. Nem rég megint bevittek, mert nem voltak nálam a papírjaim és sajna egyből kiszúrtak. Nem vagyok idegbeteg. Tünemény emberi lény vagyok:), csak megfontolatlan.
"Z"
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!