Közlekedési szabálysértés miatt feljelentettek?
Mennyi idő után várható valami , már lassan egy hónapja történt, de sem papirt se semit nem kaptam még. Mikorra várható fejlemény? mi ennek a menete?
Szét idegeskedem már magam ebben a váralozásba..
Elvileg 60 napon belül kapsz valamit!
Amúgy annyira nem dolgoznak lassan, csak eszméletlen túlterheltek a szabálysértési előadók.
Azt tudom hogy szabálysértésért nem csuknak le, vagy ha olyan eset van akkor egyböl bevisznek. Ettöl fügetlenül az ember azért mégiscsak idegeskedik mert ez a várakozás a legrosszabb. Ha megkapod a büntit tudod mihez tartani magad de igy várakozni áááá
Azt gondolom hogy tulterheltek mikor elvették a forgalmit a rendőrnél volt még vagy 8 db. Napi több 10 feljelentést végigzongoráznik nekik nem lehet egyszerü.
na azért nehogy megsajnáljuk őket, olyan leterheltek, h én látom, napi többször járkál ki némelyik lehúzni ezt-azt a sarki boltba
amúgy 60 nap max, de sztem már meg kellett volna kapnod, persze attól függ, mi az, hol történt stb
Hát megnyugottam nem kell végig izgulnom a karácsonyt.
Ajándék lessz de szerényebb megérdemeltem , hülye voltam ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!