Mi történne akkor ha egy rendőr a felettesét igazoltatná?
Megtehetné, hogy szondázná, ha az az aktuális kiemelt ellenőrzés, akkor meg is kell tennie. Ellenkező esetben jól sejhajon billentik.
De azt el tudod képzelni, hogy a közlekedési rendőrök megállítják a nagyfőnök autóját? Hogy nem tudják kívülről a rendszámot, márkát, színt?
hát, nem egészen úgy történik a hogy az utolsó válaszban olvashatjuk, példa rá, az alábbi, megtörtént eset:
rendőr ellenőrzés:
16.16-nak: A kérdésben benne volt: "ha"" mi történne ha"
a bellinkelt cikk tartalma felháboritó még az is hogy kedves urak még mindig a cégnél vannak. Kirivó eset nem kell általánositani. A zöme rendőr azonban igy intézkedik mint ahogy az előző hozzászólásomban leirtam. Legalábbis igy kéne.....De azért köszönjük cikket más ujságban nem olvastam erről erre mifelénk nem jár az az ujság.....
Igen igazoltatná, különben előveszik, hogy miért nem kérte el az iratokat stb! Pl ez Gergényinek nagy heppje volt!
Én is volt, hogy elkértem objektumon a volt osztályvezetőm igazolványát, mert már nem ott dolgozott, mikor jött, és ugye köteles lenne felmutatni, de ezt valahogy elfelejtette. Megállítottam, megnéztem az igazolványt és beengedtem. Nem volt belőle sértődés, még ő kért elnézést!
16.16: na ezért mondom, hogy rögzíteni kell a beszélgetést MINDIG! (remélem kivágták őket mint a sz@rt)
"Z"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!