Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha azt mondom egy rendőrnek...

Ha azt mondom egy rendőrnek "Zsanett vagyok hazakisérsz", örülni fog neki?

Figyelt kérdés
Nem lesz belöle bajom?
2010. nov. 11. 19:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
19:49 - én egyből igazoltatásra asszociáltam (autó), olyan nincs, ha egy rendőr akar, ne tudjon találni valamit.
2010. nov. 11. 20:23
 12/20 A kérdező kommentje:
Az én verdám jó.Majd elviszem autózni azt majd meglátja milyen jó.Tényleg jó állapotban van.
2010. nov. 11. 20:26
 13/20 anonim ***** válasza:
54%

"Dehogy csak szeretem a rendőrőket"

Épp azért mondom. Keresned kellene egy jó psichiátert.

2010. nov. 11. 22:25
 14/20 anonim ***** válasza:
54%

"De szeretnék egy rendőrt magamnak.Ő mellette biztonságban van az ember..."

Rendőr mellett biztonságban??? Te tényleg fogyis vagy..

2010. nov. 11. 22:26
 15/20 anonim ***** válasza:
67%

Már megint jössz a rendőrmániáddal? Mikor jössz rá, hogy gyakorikérdések.hu-n nem fogsz tanácsot kapni arra, hogy hogyan szedj fel egy rendőrt?

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__1293079-k..

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__1292726-v..

2010. nov. 11. 23:43
 16/20 anonim ***** válasza:
52%

"Látom, nem csak én gyülölöm szívből a rendőröket."

Hát nem.

2010. nov. 12. 06:08
 17/20 anonim ***** válasza:
60%
Én is szeretem a rendőröket. Mint embereket is, és tény, hogy szeretem az egyenruhát is. :)
2010. nov. 12. 08:07
 18/20 anonim ***** válasza:
80%

A barátom rendőr. De miért éreznéd mellettük biztonságban magad? Ugyanolyan emberek, mint bárki más. Egyenruha, egyenruha... Küldd el a párodat egy jelmezkölcsönzőbe..

Ugyan mit tudna tenni? Haha :D Hidd el, talál rajtad fogást, ha beszólsz neki...

Miért nem keresel közösségi oldalon, ha ennyire rajongsz értük. Több esélyed van, mintha utcán lépsz oda hozzá. Ráadásul szolgálatban nem nagyon kísérgethet..

2010. nov. 12. 13:04
 19/20 A kérdező kommentje:
Az utolsónak üzenem.Nem az egyenruhájuk izgat meg cuccuk.Az is tetszik.De igazából az ,hogy ő rendőr és megtud védeni ha gond van.Mellettük biztonságban van az ember.Rájuk fellehet nézni.Mert ők valakik.Tehát igazából az a tudat ,hogy ő rendőr benne megbizhatok ,elmondhatok neki mindent,vigyázz rám érted.Most öszintén te nem érzed biztonságban magadat egy rendőrrel?Azaz a pároddal.
2010. nov. 12. 13:23
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az utolsó vagyok.

Semmivel sem érzem magam jobban biztonságban mellette, mint egyéb más emberrel. Tényleg meg tudna védeni, ha olyan helyzetre kerül a sor, de egy valamire való férfi, akivel együtt vagyok is meg tud ugyanannyira védeni.

Azt pedig, hogy rendőr, senki nem látja rajta a civil életben -maximum a kollégái-, ezért miért érne mellette kevesebb baj, mint akárki mellett.

Félreértés ne essék, szeretem, nagyon is. A rendőrökkel sincs bajom. De nem azért vagyok vele, mert ez a foglalkozása. Valahogy nem tudom átérezni az általad leírtakat.

Szerintem ez csak egy sztereotípia, hogy ha rendőr a pasid, akkor minden szép és jó.

2010. nov. 13. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!