Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A prostituált bűnözőnek számít?

A prostituált bűnözőnek számít?

Figyelt kérdés
A Btk. mint mond erről?

ma 00:58
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Magyarországon nem számít annak.

Csak a kerítés illegális. De szexet árulni és venni legális.

ma 01:14
 2/9 A kérdező kommentje:

"De szexet árulni és venni legális"

De én már hallottam olyat, hogy aki igénybe vette az örömlány szolgáltatását azt bevitték a rendőrök, bár lehet az közterületen történt és azért.

ma 01:52
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

Ha közterületen történt, akkor valószínűleg azért.

De azt se feledjük, hogy ebben a szakmában nem csak kizárólag a prostitúcióról van szó, mert sokszor rátelepednek egyéb alvilági elemek is.

Pl nekem a párom mondta (ő is örömlány) hogy az egyik kupiban ahol dolgozott külföldön, ott szinte mindenki kokainozott. Most ha jönnének a rendőrök emiatt, kívülről csak annyit látna egy járókelő, hogy "a rendőrök bevitték a prostikat"

ma 01:58
 4/9 anonim ***** válasza:
34%

"nekem a párom mondta (ő is örömlány)"

És neked nem gond, hogy a csajodat bárki megdughatja, aki kifizeti a tarifát?

Nem vagy semmi.......de te tudod.

Viszont, ha - bizonyítottan - te is részesülsz ebből a pénzből, az már kitartottság.

Ami bűncselekmény.

ma 08:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem. A strici a bűnöző.
ma 11:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem kérek semmit a pénzéből. Megmondtam neki, hogy amíg nem nekem kell eltartanom addig nem érdekel mit csinál. Inkább ez mintha nem dolgozna egyáltalán semmit és mindent nekem kellene saját pénzből megvennem neki.

ma 17:05
 7/9 anonim ***** válasza:

#6: Most úgy nyilatkozol, mintha semmi más normális munkát nem tudna végezni. Ennyire alkalmatlan a munkára?

Illetve azért az érdekelne, hogy amikor szeretkezel vele, téged nem zavar, hogy előtte már hányan jártak benne aznap? Hogy vajon neked is szimulál esetleg? Nem félsz, hogy hazahoz neked valamit?

ma 17:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Majd meglátjuk mi lesz még.

De az örömlányok gumiban szoktak szexelni általában. Ez nem a kilencvenes évek Kékfénye ahol útszéli nemibeteg nők gumi nélkül szexelnek.

Viszont ez már nem tartozik a kérdéshez.

A kérdésre térve, itt van egy ábra, hogy mely európai országokban legális:

[link]

(a zöldekben teljes mértékben legális)

ma 17:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem. A prostituált nem számít bűnözőnek, kérdező!

Mert a prostitúció nem bűncselekmény, hanem szabálysértés, ha türelmi zónán kívül, közterületen űzik.

Mondjuk kis hazánkban egyetlen önkori sem jelölt ki türelmi zónát. Pedig törvényi kötelességük lenne.

ma 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!