A police.hu oldalon ez a bejelentőlap mire vonatkozik?
Figyelt kérdés
Sajnos csináltam egy hülyeséget, megadtam egy ismerősöm adatait, mert megrövidített pár dologgal meg egy nagyobb összeggel. Leírtam a nevét meg a dolgait amiket csinál. De megbántam, és rosszat se szeretnék neki, szóval remélem nem ez a hivtalos bejelentőlap, ami itt van, mert találtam többet is, és talán ez csak az adott személyre vonatkozik aki a képen szerepel.
dec. 5. 10:57
2/8 A kérdező kommentje:
Igen
dec. 5. 11:05
3/8 anonim válasza:
Várj tehát tisztázzuk: van egy barátod pl Jóska aki ártott neked ezért 1 random bűnöző bejelentő űrlapjában beírtad a barátof jóska adatait?
4/8 anonim válasza:
Te a képen szereplő embert jelentetted (Lakatos István József) ha leírtad az "ön neve" részhez az ismerősöd nevét akkor 😂😂 szerintem hívd fel a rendőrséget és tisztázd velük
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, mert hirtelen csak ezt a bejelentőt találtam, de most néztem hogy van másik, például Ügyfélkapos, több féle ügyre specializálva, de szerencsére azokat nem találtam meg és nem töltöttem ki hirtelen haragomban.
Viszont ennél amit küldtem megnéztem, hogy nem is található mindnél ez a bejelentőlap.
dec. 5. 11:10
6/8 A kérdező kommentje:
A megjegyzés részbe írtam le a dolgokat.
dec. 5. 11:10
7/8 anonim válasza:
Arra vonatkozik hogy ha tudsz valamit a körözött személyről itt jelentheted be.
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor ebből talán nem lesz semmi.
dec. 5. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!