Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit tegyek ha hazudik az...

Mit tegyek ha hazudik az orvos,és azt feltölti a felhőbe?

Figyelt kérdés
Valótlanságokat állít,és állítólag én jártam nála novemberben,miközben 5 éve nem láttam.Recepteket is ír fel,dátumot hamisít. A vicc az egészben az,hogy egyikőnk aláírása sincs a leleten.

tegnap 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Okfőnek írj levelet. Velem is ez történt, írtam levelet, visszaírtak hogy véletlenül történt és kész.
tegnap 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
folyamatosan ezt csinálja mindegyik orvos múltkor voltam orvosnál és teljesen más írta lelettre mint amit csinált egy csomó kezelést ráírt ami nem történt
tegnap 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:
27%

De ezért meg tök fölösleges levelet írni. Majd én leírom: Véletlenül történt és kész.

És most már tökre megnyugodhattok.

tegnap 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:
5ből 4 ember ha megnézi az eeszt előzményeket akkor ilyesmit fog találni.
tegnap 20:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Majd ha kap rágalmazásért 2 év börtönt,akkor elmegy a kedve a hazugságtól.
tegnap 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:

5.

kérdező ma ne haragudj de te hány éves vagy hogy szerinted magyarországon orvos nemhogy börtönt nem kap még fenyítés sem volt olyan hogy megölte a pacienst és 20000 ft büntetést kapott

tegnap 20:52
 7/7 anonim ***** válasza:
79%

A felhőben semmin sincs aláírás.

Mit hamisított? Úgy, hogy neki jó legyen és kapjon pénzt a rendelője?

Egyébként lehet nem is az orvos, hanem az asszisztense volt és az is lehet, hogy más beteg helyett hibásan téged vettek fel, valaki meg most azért anyázik, mert nem tudja kiváltani a receptet.

tegnap 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!